taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
baiatul fara lacrimi dan 1seid

„Băiatul fără lacrimi”, un nou volum din seria semnată Dan Seid, despre un tânăr cu puteri nebănuite

A apărut cel de-al doilea volum din cartea „Băiatul fără lacrimi”, scrisă de tânărul Dan Seid, originar din Gherla. Este o serie fiction, pentru toate vârstele, al cărei prim volum a fost lansat în 2014.

„Au fost mulți ani la mijloc, dar între timp am terminat o facultate, un master, plus alte proiecte – deci scrisul a depins mult de timpul liber pe care l-am avut”, spune autorul. „Ideile vin și pleacă constant în gândurile unui scriitor, așa a prins contur povestea lui Evald, personajul principal din carte”.

Publicarea nu a fost ușoară în aceste vremuri, dar „dacă vrei ceva cu adevărat și muncești și muncești, totul este posibil.”

În ce privește lansarea oficială, aceasta depinde de restricții, dar Dan Seid are în vedere lansări la Cluj-Napoca, Gherla, Baia Mare, Blaj.

dan seid„Probabil că orice scriitor scrie pentru el și pentru cititori în egală măsură. Scriu ce îmi place, mai mult că sigur cititorul o să resimtă asta în cărțile mele, iar sinceritatea cucerește orice inimă. Nu sunt omul care să scriu ce e la modă, eu scriu ceea ce simt. Sper să înțeleagă cititorul ceea ce încerc să explic și să învețe să aprecieze lucrurile făcute cu pasiune.”

Noul volum din „Băiatul fără lacrimi”, dar și primul din aceeași serie, care a fost reeditat, pot fi comandate pe pagina de Facebook cu același nume sau pe Instagram.

vezi pe același subiect

„Baiatul fara lacrimi” este eroul cu puteri nebanuite al unui teen-fiction, semnat Dan Seid. Lansare de carte

sus(1)jos(0)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns