taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
cluj aeroport wizz air

Avioanele de la Cluj spre Italia tot mai goale, s-au anulat curse, ce trebuie să facă cei cu bilete cumpărate

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că își modifică programul zborurilor din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia, în contextul epidemiei de coronavirus. Măsura se aplică în mai multe țări din regiunea de Nord- Est a Europei, printre care și România, în perioada 11 martie 2020 – 2 aprilie 2020.

Compania aeriană Wizz Air operează de pe Aeroportul Cluj, spre Italia, zboruri către cinci destinații – Roma, Bergamo, Bologna, Bari și Treviso. În urma măsurilor luate de reprezentanții companiei, în perioada 11.03.2020 – 2.04.2020, numărul de frecvențe se modifică după cum urmează:

Rută Zile de operare Frecvență săptămânală 12 mar – 2 apr Număr curse afectate
Cluj-Napoca – Milano Bergamo MIERCURI, DUMINICĂ De la 7 la 2 26
Cluj-Napoca – Bologna LUNI De la 3 la 1 10
Cluj-Napoca – Bari DUMINICĂ De la 2 la 1 4
Cluj-Napoca – Roma Ciampino VINERI De la 4 la 1 12
Cluj-Napoca – Treviso VINERI De la 2 la 1 4

Compania aeriană Wizz Air a menționat că pasagerilor afectați de modificarea programului li se vor oferi fie alternative de zbor pe alte rute, fie ramburasarea banilor. De asemenea, pasagerii sunt rugați să țină legătura cu compania aeriană pentru a stabili detaliile legate de zborurile la care au bilete de călătorie.

Aeroportul Cluj a implementat toate măsurile stabilite de autoritățile din domeniul sănătății în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului. Până acum, pe Aeroportul Cluj nu a fost depistată nici o persoană care să prezinte simptomatologia infectării cu coronavirus.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns