hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

caiac rasturnat somes jucu

Aventuri și urmărire pe Someș cu un caiac furat la Jucu, un bărbat s-a răsturnat în apă – VIDEO

O ieșire cu caiacul pe apa Someșului Mic, la Jucu, s-a lăsat cu un final neașteptat. Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, iar la eveniment a intervenit și poliția.

„Vineri, 19 aprilie, mă plimbam cu caiacul pe Someș, împreună cu trei prieteni”, își începe povestea un tânăr din zonă. „La un moment dat, ne-am răsturnat și pentru că Someșul era foarte mare, nu am reușit să recuperăm caiacul. Acesta s-a agățat de o crengile unui copac, pe mijlocul apei. Am hotărât să așteptăm până mai scade apa ca să-l recuperăm, pentru că era prea riscant.

somes caiac jucu

Eu locuiesc la mică distanță de locul unde a rămas caiacul în apă, iar a doua zi, am primit un telefon de la un vecin, care mi-a spus că patru indivizi cu o barcă încearcă să fure caiacul. M-am dus urgent la locul faptei și acolo am dat nas în nas cu acești domni. Le-am explicat că e caiacul meu și i-am întrebat cu ce drept umbla la el. Dânșii nu au fost dispuși la dialog, moment în care am sunat la 112 și un echipaj de poliție de la Gherla a pornit spre noi. Hoții au reușit să desprindă caiacul dintre crengi și au pornit pe Someș în jos. I-am urmărit pe mal până în zona Răscruci, unde îi aștepta poliția, dar au refuzat să oprească la somație și și-au continuat drumul. Din păcate, din cauza vegetației, nu am putut să îi urmăresc pe mal. I-am așteptat în Bonțida, dar s-au făcut nevăzuți.”, mai spune omul. El face apel la cei care îi recunosc pe autori să anunțe poliția.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal cu autori necunoscuți, în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

video în continuare

sus(0)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns