taxi gherla telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
deal hamac gherla

Aventura urbană la Gherla – cum se vede orașul prin ochii reporterului de la București – VIDEO

O scrisoare trimisă în urmă cu câțiva ani la televiziunea română a adus la Gherla echipa emisiunii „Aventura urbană”. Duminică seara, o țară întreagă a putut descoperi la tv orășelul care înseamnă mult mai mult decât pușcăria de trist renume.

În filmul de 45 de minute, reporterii au invitat să vorbească despre amintirile dulci ale copilăriei o actriță stabilită în capitală, orginiară din Gherla, Natalia Călin.

Camera de filmat s-a oprit pe rând, la catedrala armenească, unde Ioan Esztegar a povestit despre bogăția armenilor de pe vremuri, dar și la biserica Solomon.

Responsabila cu turismul în oraș, Monica Pătac, a povestit într-un hamac, în vârful dealului, de ce iubește orașul, iar Milu Peleg, care a emigrat în Israel în anii ’60 și care a revenit definitiv la Gherla, a recunoscut că doar aici se simte acasă.

Reportajul a poposit și la Memorialul de la Gherla, la Clubul Copiilor, la o activitate a majoretelor și la o deplasare în grup a iubitorilor de mișcare în natură.

Fotografii fascinante realizate în zonă au fost motiv de povești cu Marius Petric, iar la grota de la Năsal s-a dezvăluit încă o dată misterul gustului unic al cașului care se produce aici.

video în continuare

sus(53)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns