taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
avarie apa cluj

Avarie majoră la o conductă de apă la Cluj, a spart asfaltul, străzi, beciuri și o parcare subterană cu mașini inundate- VIDEO

Crăciunul a venit cu necazuri la Cluj-Napoca. În cursul serii de vineri, o conductă principală de alimentare cu apă potabilă s-a spart, iar forța cu care a țâșnit apa a spart asfaltul. Două străzi au fost inundate, iar apa s-a revărsat în subsolurile imobilelor din apropiere. Unii șoferi și-au găsit mașinile sub apă.

Prima solicitare pentru intervenția pompierilor a venit în jurul orei 21.30. În momentul sosirii pompierilor la fața locului, apa inundase străzile Mamaia și Dragalina, un parcaj subteran, în care se aflau parcate cinci autoturisme, trei case de locuit, patru spații tehnologice din subsolul a patru blocuri de locuințe, un garaj și un beci.

inundatie beci cluj

O echipă a furnizorului de utilități a reușit să oprească scurgerile la scurt timp după sosirea la fața locului.

Echipajele de pompieri au intervenit pe parcursul întregii nopți, cu două autospeciale, două motopompe remorcabile și patru motopompe transportabile, pentru a evacua apa din spațiile inundate.

Intervenția a fost sprijinită de două autocisterne, dotate cu motopompe, ale furnizorului de utilități. O echipă a furnizorului de utilități a intervenit pentru reparația magistralei și reluarea furnizării de apă potabilă în zonă.

Cele mai însemnate pagube au fost înregistrate într-un parcaj subteran, unde au fost acoperite de apă cinci autoturisme.

Au mai fost distruse bunuri din trei case de locuit, în care apa a atins aproximativ 15 cm.

video în continuare

sus(6)jos(12)

Lasă un răspuns