taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
autogara gherla licitatie

Autogara, licitatie cu ghinion. S-a prezentat un singur ofertant

Miercuri dimineata a fost programata la sediul primariei Gherla a treia licitatie din acest an pentru inchirierea cladirii autogarii si a peroanelor din fata acesteia. Intrucat la licitatie s-a inscris un singur ofertant, fata de minim trei obligatoriu,

licitatia a fost din nou invalidata.

Societatea Bus-Trans a fost singurul participant la licitatie.

In aceste conditii, cel mai probabil urmeaza stabilirea unui nou termen pentru licitatie. In acelasi timp, cladirea autogarii ramane inchisa activitatilor transportatorilor si publicului calator.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Daca nu ia alta atitudine domnul primar, circul asta o sa mai continue luni de zile. Daca s-a prezentat numai 1 ofertant de ce nu ati putut stabili un pret cu dansul? Daca altii nu sunt interesati sa liciteze, nu o sa fie interesati nici peste o luna, nici peste un an.

    sus(0)sus(0)
  2. Nivel de catun.La intravilan te ataca patrupede si bipedele, la parc e bine sa ai o pelerina sau macar o umbrela,WC public nu. Deci,haideti turisti.

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns