angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

sofer autocar

Autocar cu 26 de călători condus de un șofer băut în Cluj – a făcut accident

De inconștiență la cel mai înalt nivel a dat dovadă un șofer, care s-a urcat băut la volan, deși avea pe mâna un autocar cu călători.

Marți dimineață, autocarul, care efectua o cursa regulată de la Tg. Mureș, a fost implicat într-un accident rutier, în Cluj-Napoca.

Potrivit polițiștilor, evenimentul s-a produs pe stradă Traian Vuia, unde autocarul a lovit din spate un autoturism, oprit la un semafor.

Cei 26 de călători din vehicul au scăpat teferi în urma accidentului, care s-a soldat doar cu pagube materiale. Surpriza a venit când șoferul a fost testat de polițiști: 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, a arătat etilotestul.

Conducătorului autocarului, un bărbat în vîrstă de 49 de ani, din Jucu, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile și a fost sancționat contravențional.

foto: arhiva

sus(5)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns