mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident galatii bsitritei autobuz autocamion

Autobuz spulberat de un autocamion la Galații Bistriței, un șofer mort în accident, pasageri răniți – FOTO

Circulația rutieră a fost întreruptă duminică dimineața câteva ore pe DN 15A Beclean – Reghin, pe raza localității Galații Bistriței din județul Bistrița-Năsăud, din cauza unui grav accident rutier.

În jurul orei 6.30, un șofer de 53 de a ani din Bodești, județul Neamț, aflat la volanul unei autoutilitare care transporta saci cu role de bureți, circula spre Reghin. La intrarea în Galații Bistriței, a pătruns pe contrasens, pentru a evita insula de reducere a vitezei și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz, care circula regulamentar din sens opus. Acesta era condus de un șofer de 49 de ani, din Viișoara.

accident galatii bsitritei autobuz autocamion

Au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, mai multe echipaje SMURD și de Ambulanță.

Șoferul autocamionului a rămas încarcerat, iar la sosirea salvatorilor era în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, dar conducătorul auto nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decesul.

accident galatii bsitritei autobuz autocamion

foto: mesager24.ro

În autobuz erau persoane încarcerate, unele cu fracturi, dar conștiente și cooperante. Cinci oameni, între care șoferul, o femeie de 51 de ani și trei bărbați cu vârste cuprinse între 49 și 61 de ani, au fost transportați la spital la Unitatea de Primire a Urgențelor, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul de pe autobuz a fost testat cu etilotestul, care a indicat valoarea zero.

Polițiștii criminaliști au efectuat cercetări și măsurători pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Circulația rutieră pe ruta Bistrița-Reghin a fost deviată pe ruta Sărata-Monor-Batos-Reghin, iar pe direcția Teaca-Bistrița, circulația rutieră a fost dirijată pe ruta Teaca-Pintic-Posmuș-Șieu- Sărata.

sus(4)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns