taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
gherla spital primar

Au lăsat sistemul privat pentru a lucra la spitalul Gherla, secția pediatrie completată cu doi medici – VIDEO

La secția pediatrie a spitalului municipal Gherla au fost angajați doi tineri medici specialiști, Lavinia Chindriș și Vlad Popescu, veniți din sistemul privat. Prezentarea noilor cadre medicale avut loc luni la sediul primăriei.

Cu acest prilej, primarul Ovidiu Drăgan a apreciat că în ultima vreme, secția pediatrie s-a aflat într-o „regresie totală”.

Lavinia Chindriș a absolvit facultatea în anul 2000, a activat în cadrul unui dispensar școlar, este medic specialist pediatru din 2013 și a lucrat în ultima perioadă în mediul privat la Cluj-Napoca.

Vlad Popescu a absolvit studiile de profil în 2006, s-a specializat în 2013 și a activat până acum tot în sistemul medical privat.

Claudia Albăstroiu, directorul medical al spitalului, a anunțat că a solicitat un audit clinic pentru evaluarea stării actuale a instituției, pentru a se putea face o comparație cu situația din ultimii ani. Indicatorii obținuți urmează să fie publicați pe site-ul spitalului.

Primarul a mai anunțat în cadrul întâlnirii că peste o jumătate de an va fi evaluat și noul management al spitalului din Gherla.

video în continuare

sus(18)jos(12)

tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Au lăsat sistemul în care se cerea și se impunea calitate pentru un salar mai mic - în care nu se luau atenții, pentru siguranța unui post la stat plătit după criterii ambigu definite cu N sporuri și oportunitatea de a zbura spre un post mai bun ( Acuma e mai aglomerat drumul Clujului dar...). Se uită de orarul sexi din Policlinică și de calitatea unor medici care au rămas aici, de care numai moartea ne-a despărțit.
    Personal le urez succes și strădanie și timpul sa demonstreze că nu am avut dreptate.

    sus(5)sus(0)

Lasă un răspuns