locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

politist politia urmarire sosea

Au închiriat mașini la Cluj și au dispărut cu ele – ca să nu fie găsite, le-au demontat sistemul GPS – polițiștii i-au găsit

Doi bărbați sunt bănuiți de comiterea unor înșelăciuni. Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore.

Miercuri, 11 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din Turda și al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat doi bărbați bănuiți de comiterea unor fapte de înșelăciune.

Din verificări a rezultat că în perioada 17-23 iunie 2018, suspecții ar fi închiriat două autovehicule de la o societate de profil din Cluj-Napoca și nu le-ar mai fi restituit.

La data scadenței contractelor de închiriere, cei doi nu au mai putut fi contactați de către reprezentanții societății, iar autovehiculele nu au putut fi localizate, fiind demontat sistemul de localizare GPS.

A fost sesizată poliția în acest caz, iar cei în cauză, doi bărbați în vârstă de 30 și 33 de ani, din Viișoara și Turda, au fost depistați la Turda. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Prejudiciul reclamat de societatea în cauză a fost estimat la circa 300.000 de lei, reprezentând valoarea autoturismelor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru recuperarea prejudiciului și tragerea la răspundere penală a celor doi bărbați.

foto: arhiva

sus(6)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns