taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
zilele gherla 2019

Au început Zilele Municipiului Gherla 2019, primirea oaspeților din străinătate și spectacole – ce urmează – VIDEO

Vineri seara a avut loc deschiderea festivă a Zilelor Municipiului Gherla.

Pe scena de pe stadionul din parcul mare au urcat oficialități locale, alături de care sau aflat delegați din orașele prietene, oaspeți din Nendaz – Elveția, Forchheim – Germania, Aba- Ungaria, Kyriat Motzkin – Israel, Polski Trambesh – Bulgaria, Ronneby – Suedia, prieteni din Serbia. Cu toții au primit salutul de bun venit al primarului Ioan Neselean.

În cadru festiv a fost semnat un nou act care întărește colaborarea dintre Gherla și localitățile înfrățite. Oaspeții au adresat felicitări locuitorilor orașului la ceas de sărbătoare, iar un grup de dansatori din Serbia au oferit un program artistic primit cu căldură de spectatori.

A urmat un recitat Ioana Maria Câmpan, muzică de petrecere cu Angela Rusu, care s-a strâns cu oamenii într-o horă uriașă pe gazon, apoi a cântat alături de tânăra interpretă Larisa Gurzău, iar la final, Marius Ciprian Pop. La tarabe s-au rumenit micii și frigăruile, iar lângă stadion copiii s-au veselit la parcul de distracții.

Tot vineri a avut loc un program artistic la muzeu, care a cuprins o degustare de vinuri, un program de stand-up comedy și concert.

Sâmbătă la ora 10 se dă startului crosului devenit tradițional, de la ora 16 la sinagoga de pe strada Crișan are loc un concert de muzică clasică. Hara și 3rei Sud Est vor concerta în cursul serii pe stadion.

Duminică este din nou petrecere la cărămidărie, la petrecerea comunităților, iar la catedrala armenească se pregătește un concert de muzică clasică. The Motans intră seara pe scena de pe stadion, iar la final are loc un foc de artificii.

video în continuare

Zilele Municipiului Gherla 2019 – programul

sus(89)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns