ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
fotbal atletic olimpia gherla floresti

Atletic Olimpia victorioasă în ultima etapă cu ACS Florești, Unirea Iclod încheie campionatul pe locul 3

Echipa de fotbal Atletic Olimpia Gherla a terminat campionatul ligii a IV-a, organizat de AJF Cluj, cu o victorie preţioasă, având în vedere că adversarul a fost ACS Floreşti, una din candidatele la titlu, dar care a capotat în retur.

Elevii antrenorului Vlad Dani au avut o evoluţie bună pe terenul propriu, câştigând meciul cu scorul de 4-2 (1-2), remontând rezultatul de la 0-2. În partea a doua a întîlnirii, gherlenii nu au lăsat nici o şansă oaspeţilor, care au căzut și fizic.

Deși la mijlocul săptămînii trecute, Atletic Olimpia a jucat un meci în Cupa României, formația a fost mult mai proaspătă decît trupa din Floreşti, sosită la Gherla mult mai odihnită.

Golurile echipei gherlene au fost înscriose de Răzvan Lehene, Simi Gorgan, Flaviu Mureşan şi Darius Coşuţ. Cu acest succes Atletic Olimpia a urcat un loc în clasament, la finalul întrecerii ocupînd locul 7 cu 35 de puncte.

Cealaltă formaţie din zonă, Unirea Iclod, a avut o misiune mult mai grea, obţinând trei puncte în disputa de acasă cu Unirea Tritenii de Jos. Până la finalul partidei, Unirea s-a impus cu 2-1 (0-1), după un meci deosebit de disputat . De menționay că ambele grupări au avut o revenire spectaculoasă în retur.

Unirea Iclod a terminat campionatul pe locul 3, cu 50 de puncte, o performanţă excelentă.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns