taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
fotbal atletic olimpia gherla sporting apahida

Atletic Olimpia învinsă greu de Sporting Apahida la Someșeni

Pe terenul sintetic de la baza sportivă „Ardealul” de la Someşeni s-a disputat vineri seara de la ora 19 meciul de fotbal restanţă din cadrul ligii a IV-a dintre Sporting Apahida şi Atletic Olimpia Gherla.

Iniţial, gazdele trebuiau să fie fotbaliştii gherleni, dar cele două cluburi s-au înţeles ca partida să aibă loc la Someşeni, din cauza stării imprcticbile a gazonului de pe stadionul din Gherla.

De la Atletic Olimpia, cel mai bun jucător de pe teren a fost Flaviu Mureşan, autorul celor două goluri înscrise pentru gherleni. El a fost cel care a deschis scorul confruntării și apoi a creat în continuare mai multe ocazii  de a înscrie.

La Sporting a lipsit golgheterul Bondor (care a jucat şi la Atletic Olimpia),transferat în această iarnă la Vulturul Mintiu Gherlii.

După o partidă palpitantă şi disputată, „oaspeţii” de la Sporting Apahida au câştigat cu scorul de 3-2 (3-1) prin golurile marcate de Bocean, Tăbârţă şi Vasilaş.

Fotbaliştii de la Atletic Olimpia nu au fost cu nimic mai prejos decât apahidenii, iar cu mai multă atenţie şi precizie, ar fi putut părăsi stadionul măcar cu un punct.

În etapa următoare, Atletic Olimpia va evolua cu formaţia Someşul Dej, liderul actual al clasamentului. Întâlnirea va avea loc duminică, 8 martie, de la ora 11 pe Iclod Arena, şi nu în localitatea Vad, unde dejenii dispută jocurile de acasă.

Szekely Csaba

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns