mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
fotbal atletic olimpia gherla viile dejului

Atletic Olimpia Gherla – Viile Dejului, fotbal pe teren, flori în tribune

Pe o vreme bună pentru fotbal, cu 12 grade în aer, dar cu un teren care nu a fost pe măsura aşteptărilor, în jur de 150 de spectatori au luat parte la meciul de fotbal dintre echipele Atletic Olimpia şi AS Viile Dejului, în cadrul primei etape a returului ligii a IV-a.

Spectatorii de pe stadionul „Olimpia” au asistat la o partidă plăcută, antrenantă, cu patru goluri, dar cu multe, foarte multe ocazii ratate de formaţia gazdă. „Olimpicii” au fost conduşi de această dată doar de preşedintele grupării gherlene, Csaba Kilin,  antrenorul Adrian Trif fiind reținut de alte probleme.

Întâlnirea s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul final 3-1 (1-1).

Spre surprinderea suporterilor gherleni, cei care au deschis scorul au fost fotbaliştii din Viile Dejului, care în minutul 4 au marcat prin fundaşul central Marius Baias. A urmat o adevărată „bombardare” a porţii adversarilor, pe rând Balint, Szabó, Bondor şi Popovici irosind ocazii după ocazii, dar balonul efectiv nu a vrut să intre în poartă.

Egalarea a survenit totuşi, în minutul 40, când Bálint Zoltán, revenit în această iarnă la gruparea gherleană, a marcat din penalty, just acordat de centralul Sorin Vădana.

Repriza a doua a debutat tot cu asaltul fotbaliştilor din Gherla la poarta apărată de bravul portar dejean, Groza. Apărarea celor de la AS Viile Dejului nu a mai rezistat şi a mai încasat două goluri.

În minutul 72, Adrian Popovici a înscris cu capul, iar în minutul trei al prelungirilor, Ovidiu Bondor a pus capăt confruntării printr-un eurogol, înscris de la 30 de metri.

In minutul 77 gazdele au mai punctat o dată, dar arbitrul meciului nu a validat golul pe motiv de ofsaid. Decizia cavalerului de fluier a fost apreciată ca bună de observatorul partidei, clujeanul Ionel Suciu.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaAtletic Olimpia Gherla: Drăgan – Sîmboan, Popovici, Pop, Stupinean – Dascăl, C. Mureşan (74 Coldea) , Dani – Bondor, Szabo (78 Ţinteşan), Balint.

AS Viile Dejului: Groza – Tarţa, Vlaicu, Banias, Popa – Berende, Borşan, M.Mureşan – Silaşi, Trif, Farcaş.

A arbitrat brigada Sorin Vădana – Török Gyurkó Zoltán, Székely Zsolt, toţi din Cluj-Napoca.

In pauza meciului, conducerea asociaţiei sportive Atletic Olimpia Gherla  a oferit flori tuturor fetelor şi doamnelor de pe tribunele stadionului din parc, un gest frumos din partea organizatorilor, aplaudat ca atare de amatorii fotbalului prezenţi în jurul reprezentantelor sexului frumos.

Szekely Csaba

sus(11)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns