taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
fotbal atletic olimpia gherla unirea triteni

Atletic Olimpia Gherla, prima victorie în campionatul de fotbal

A fost bucurie mare în rândul jucătorilor de la Atletic Olimpia Gherla, după ce au câștigat cu 4-1 meciul de fotbal cu Unirea Tritenii de Jos, din liga IV. Este prima victorie din acest campionat pentru echipa din Gherla, după o înfrângere și un egal. 

Partida dn etapa a III-a s-a jucat pe 9 septembrie, de la ora 17, pe o vreme însorită și caldă.

Până la finalul primei reprize, oaspeții cu condus cu 1-0. Imbuzan a înscris singurul gol pentru echipa sa în minutul 44, după o lovitură de la colțul careului.

După pauză, Atletic Olimpia a intrat pe teren cu gânduri mari și forțe proaspete, iar miracolul s-a produs. În minutul 47, flancat de un jucător advers, Mureșan a lovit inspirat balonul cu capul în fața portarului, iar mingea s-a oprit în plasă.

Un șut de la distanță al lui Coșuț în minutul 67 a luat prins surprindere apărarea Unirii, iar scorul a urcat la 2-1.

O fază asemănătoare s-a produs în minutul 82, cu un șut de senzație al lui Tetean.

Și în fine, în minutul 89, același Mureșan s-a dezlănțuit într-un contraatac de neoprit spre poarta adversă. Portarul a mai putut doar să urmărească balonul zburând pe lângă el și intrând în poartă.

Cu 4-1 la final, Atletic Olimpia Gherla urcă pe locul 6 în clasamentul AJF, cu 4 puncte.

atletic olimpia gherla fotbal

foto: Claudiu Capră

„Cele 3 puncte au fost dedicate căpitanului nostru, Andrei Dascăl, accidentat grav în partida cu Apahida”, a fost mesajul echipei și a staff-ului tehnic.

video: golurile meciului

imagini: TurdaNews

În aceeași etapă, Unirea Iclod a învins cu 7-2 Viitorul Gârbău, în partida jucată vineri, în deplasare. Someșul Dej 2 a fost învinsă de ACS Florești cu 3-4.

Duminică, 12 septembrie, Vulturul Mintiu Gherlii are programat de la ora 17, pe Iclod Arena, întâlnirea cu Supporter 2.0 Cluj-Napoca.

În etapa IV, Atletic Olimpia Gherla va juca la Mihai Viteazu, cu echipa Arieșul.

sus(3)jos(2)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?