hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

iclod fotbal teren baza stadion

Atletic Olimpia Gherla mai câștigă un amical – un jucător a revenit la formație

Terenul sintetic din Iclod a cunoscut şi în weekend atmosfera întâlnirilor amicale.

Nu mai puţin de trei partide s-au disputat la sfârşitul săptămînii. Protagonişti au fost Unirea din localitate, Înfrăţirea Livada, Rapid Jibou (Sălaj), Vulturul Real Fundătura şi Atletic Olimpia Gherla.

Vulturul Real Fundătura si Atletic Olimpia Gherla au evoluat duminică, într-un meci incheiat cu victoria gherlenilor. Nici  de această dată nu s-a ținut statistica confruntării, iar antrenorul Kilin Csaba a declarat că important este că atacanţii gherleni, în frunte cu golgheterul Mihai Szabo, au fost în mare formă şi au înscris multe goluri.

La Atletic Olimpia a revenit fostul atacant Zoltan Balint, care a avut o comportare foarte bună şi în „mandatul” trecut.

Următorul adversar al gherlenilor în stagiul de pregătire va fi una din fruntaşele ligii a IV-a Sălaj, Rapid Jibou, cândva activa în liga a III-a împreună cu fosta Olimpia Gherla. Meciul va avea loc în oraşul sălăjean.

Vor mai fi perfectate şi alte partide amicale cu echipe din zonă, cu accent pe omogenizarea lotului de jucători.  Tot aici amintim că unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Unirii Iclod, Vlad Porumb, a fost transferat la liderul ligii a IV-a, Sticla Arieşul Turda, echipă ce în weekend a făcut egal la Cluj-Napoca cu Sănătatea din liga a III-a, scor 1-1.

Szekely Csaba

sus(7)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns