nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

fotbal sporting apahida atletic olimpia gherla

Atletic Olimpia Gherla învinsă de Sporting Apahida cu 2-1

Nu a avut deloc un meci uşor sâmbătă la amiază la Apahida Atletic Olimpia împotriva formaţiei locale Sporting, o grupare care nu prea a pierdut puncte acasă.

Disputată pe un teren greu, după o zi în care a plouat mult, în faţa a mai puțin de 50 de spectatori, datorită și sărbătorilor, întâlnirea din etapa XXI a fost deosebit de palpitantă, mai ales în partea a doua a jocului, când fazele de poartă au curs rapid de pe o parte pe cealaltă. Ambele combatante au evoluat deschis și confruntarea nu a avut o miză mare, pentru că gherlenii nu mai pot aspira la titlu.

fotbal sporting apahida atletic olimpia gherla

Renunţarea în această iarnă la doi titulari, fundaşul Sergiu Pop şi golgheterul Mihai Sabo, plecaţi la Lăpuşul Tg.Lăpuş, şi-a pus amprenta pe evoluţia echipei Atletic Olimpia.

In prima repriză, la scorul de 0-0, înaintaşul Ovidiu Bondor, originar chiar din Apahida, a ratat două ocazii bune de a deschide scorul, în minutele 7 şi 25 chiar din poziţii ideale. Gazdele au avut o singură ocazie de a înscrie, în minutul 42, când Alin Vasilaş a trimis din apropiere pe lângă poarta apărată de Drăgan.

În repriza a doua a jocului, fotbaliştii de la Sporting au accelerat ritmul, au creat mai multe situaţii de gol, iar în minutul 57 au deschis scorul prin Alin Vasilaş, cel mai bun om al meciului, care a marcat din apropiere. Pe fondul dominării gherlene, apahidenii au mai punctat o dată prin Liviu Mureşan, care a trimis balonul cu capul în minutul 83. Atunci s-au trezit oaspeţii, care au obţinut o lovitură de la 11 metri, în minutul 87, cand a fost faultat în careu Ovidiu Bondor. A  fructificat cu exactitate Dascăl.

Jucătorii din Gherla au trecut pe lângă egalare, în minutul 90, când Ovidiu Bondor a ratat copilăreşte de la 4 metri.

Astfel, disputa s-a încheiat cu victoria echipei Sporting Apahida cu scorul de 2-1 (0-0). Aşa cum a remarcat la sfîrşitul partidei preşedintele clubului Atletic Olimpia, Kilin Csaba, două greşeli tehnice ale fundaşilor gherleni au fost fatale în desfăşurarea întâlnirii.

fotbal sporting apahida atletic olimpia gherla

A condus foarte bine brigada de arbitri din Cluj-Napoca formată din Rareş Moca la centru, asistenţi Alin Mureşan şi Marius Bălan.

Sporting Apahida: Nicoară – Cîmpean, Liviu Mureşan (minutul 60 Luca), Ciotlăuş, Porumb – Daradics, C. Mureşan, Vasilaş (87 Lăcătuş) – Chindriş, Cioban, Telecan (84 Bold).

Atletic Olimpia: Drăgan – Andrei Sîmboan, Sacu, Paul Sîmboan, Gliga – Bálint, Dascăl, Dani (76 Codorean, 81 Tinteşan) – Cosmin Mureşan (60 Berende), Coldea, Bondor. Codorean a fost pe teren doar 5 minute, fiind schimbat după o accidentare de Ţinteşan.

Rezultatele etapei XXI

  • C.F.R. Dej – C.S.M. Câmpia Turzii 0 – 2
  • UNIREA Tritenii de Jos – SOMEȘUL Gilău 0-0
  • VIITORUL MIHAI GEORGESCU Cluj-Napoca – VULTURUL Mintiu-Gherlii 2-3
  • SPORTING Apahida – ATLETIC OLIMPIA Gherla 2-1
  • UNIVERSITATEA 2 Cluj – ARIEȘUL Mihai Viteazu 0-2
  • VIILE Dejului – UNIREA Iclod 0-2
  • VIITORUL Feleacu – STICLA ARIEȘUL Turda 1-3

C.S. Florești a jucat vineri seara de la ora 19 cu Armenopolis Gherla, prezentată la meci cu doar 7 jucatori, cu mulți absenți din cauza sărbătorilor de Paște. La scorul de 3-0, un jucător de la Armenopolis s-a accidentat și arbitrul a fluierat finalul meciului, conform cjsport.ro.

Szekely Csaba

sus(3)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns