ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
fotbal ploaie balon arbitru

Atletic Olimpia Gherla învinsă de Unirea Iclod, rezultatele etapei

Încă nu se regăseşte echipa de fotbal Atletic Olimpia pe terenul de joc. După patru etape în campionatul ligii a IV-a, formaţia din Gherla se află pe ultimul loc al clasamentului cu 0 puncte, o situaţe grea cu care nu s-a mai confruntat în ultimii ani.

La sfârşitul săptămînii trecute, gruparea antrenată de Florin Moldovan a cedat acasă cu scorul de 0-1 (0-0) în faţa vecinilor de la Unirea Iclod, o echipă slăbită mult după plecarea în această vară a cinci jucători de bază la Vulturul 2020 Mintiu Gherlii (de fapt s-au întors de unde au venit toamna trecută).

În aceeași etapă s-a consemnat şi o surpriză. Ocupanta locului trei, Unirea Tritenii de Jos a pierdut acasă cu 2-3 (0-1) în faţa satelitului echipei de liga a III-a, Minerul 1947 Ocna Dej. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Raul Suciu (2) şi Robert Amarii, în timp ce de la gazde au punctat Chişu şi Neşan.

În derbiul de pe Arieş, Victoria Viişoara s-a impus clar cu 5-0 (2-0) în jocul susţinut cu fosta divizionară C, Sticla Arieşul Turda, oaspeţii intrînd pe teren cu juniorii. În această întâlnire s-a remarcat din nou atacantul Paul Cubleşan, autor a trei goluri, celelalte reuşite aparţinînd lui Bondor şi un autogol. Cu acest succes, Victoria s-a instalat pe locul 2 în clasament.

Liderul clasamentului, Arieşul Mihai Viteazu, a câştigat cu un scor astronomic, 6-0 (4-0) pe terenul „puştilor” de la Academia de Fotbal Floreşti, golurile fiind marcate de Lemah, Gall, Busuioc (2) şi Varga (2).

La Mintiu Gherlii, gazdele de la Vulturul 2020 au învins cu 2-0 (1-0) noua promovată Speranţa Jucu, antrenată de Laur Aştilean.

În ultima confruntare a etapei, Viitorul Gîrbău – Viitorul Mihai Georgescu 2-0 (1-0).

În clasament conduce Arieşul Mihai Viteazu cu 12 puncte, urmată de Victoria Viişoara cu 10 puncte şi Vulturul 2020 cu 9 puncte, dar cu un joc mai puţin.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns