mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu

Atletic Olimpia Gherla învinsă de liderul Sticla Arieșul Turda – explozie de bucurie a turdenilor – VIDEO

În etapa 28 a ligii a IV-a la fotbal, Atletic Olimpia Gherla a întâlnit sâmbătă acasă, de la ora 18, liderul Sticla Arieșul Turda. Partida a început pe ploaie, care s-a oprit în scurt timp, cu aproximativ 150 de spectatori în tribune.

Victoria oaspeților nu a fost o surpriză, în condițiile în care Sticla Arieșul nu a pierdut niciun meci din actualul campionat.

Jocul a fost dominat de turdeni, mai ales în repriza a doua, când Atletic Olimpia a cedat fizic. Fazele s-au succedat la poarta apărată de Mihai Drăgan, care a încasat trei goluri, iar în minutul 81, Darius Sălăgean a încasat al patrulea și ultimul gol al meciului.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaScorul l-a deschis Chișu, în minutul 39, iar în partea secundă a jocului au mai marcat pentru Sticla Arieșul același Chișu (min. 59), Silaghi (min. 75) și Rus (min. 82).

Victoria cu 4-0 a turdenilor le-a netezit calea spre avansarea în liga a III-a. Fluierul de final a adus o explozie de entuziasm în rândul jucătorilor, care s-a prins într-o hora a bucuriei.

video în continuare

Atletic Olimpia Gherla: Drăgan, Stupinean, Sîmboan A, Sîmboan P, Mureșan, Gliga, Dascăl, Dani, Coldea, Bondor, Balint. Au mai intrat Sacu, Sălăgean, Tămaș, Tinteșan.

Sticla Arieșul Turda: Bituleanu, Chișu, Cocoară, Dan, Ionescu, Lakatus, Marcu, Paleoca, Savu, Silaghi, Soporan. Rezerve intrate: Biriș, Marie, Popa, Rus, Tothazan

Meciul a fost arbitrat la centru de Sorin Vădana, ajutat de Cosmin Bogdan și Anghel Todea, cu observatorul Ioan Maja.

În aceeași etapă, Armenopolis Gherla a jucat în deplasare, cu Arieșul Mihai Viteazu. Prezenți cu doar șapte jucători pe teren, gherlenii au încasat trei goluri în 17 minute, prin Boboia (min. 10) și Crișan (min. 15, min. 17). În minutul 18 meciul a fost întrerupt, după o accidentare în rândul Armenopolis.

Unirea Iclod a câștigat cu 3-1 (1-1) meciul de sâmbătă cu CS Florești. Au înscris pentru iclodeni Cupșa (min. 45), Dîrjan (min. 71) și Cotuț (min. 80). Din minutul 77, Unirea a jucat în inferioritate, după cartonașul roșu primit de Cupșa.

Vulturul Mintiu Gherlii a pierdut acasă cu CSM Câmpia Turzii, cu 1-7.

În etapa 29, meciurile programate pentru ziua de 2 iunie sunt Armenopolis Gherla – Unirea Iclod și CSM Câmpia Turzii – Atletic Olimpia Gherla.

Atletic Olimpia mai are de jucat și un meci restant din etapa 26, cu CS Florești. Partida se dispută pe 29 mai, de la ora 18.

sus(0)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns