taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
atletic olimpia gherla academia magura cisnadie fotbal feminin

Atletic Olimpia Gherla învinsă de Academia Măgura Cisnădie, meciul s-a lăsat cu contestație

Pe o vreme însorită și caldă s-a jucat sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Olimpia din Gherla, meciul restant din etapa a IV-a a campionatului feminin de fotbal din liga 3, seria a II-a.

Atletic Olimpia Gherla a fost gazdă pentru întâlnirea cu Academia de Fotbal și Tenis Măgura Cisnădie.

Oaspetele au fost cele care au deschis scorul. Atletic Olimpia a egalat prin Maria Mureșan, iar după un penalty executat de Alexandra Iușan, scorul a urcat la 2-1. A urmat o egalare, apoi un nou penalty fructificat de aceeași Iușan. În ultimul minut al primei reprize, jucătoarele din Cisnădie au egalat din nou, 3-3.

În repriza a doua s-a resimțit presiunea pe jucătoarele noastre, copleșite de miza partidei. Adversarele au înscris din primul minut, apoi au prins avânt și au marcat încă de două ori. Iușan a mai redus din handicap, dar până la finalul meciului, scorul a ajuns la 4-7, pe fondul unor greșeli în apărare.

atletic olimpia gherla academia magura cisnadie fotbal feminin

atletic olimpia gherla academia magura cisnadie fotbal feminin

foto: Claudiu Capră

Atletic Olimpia Gherla: Florina Bal, Maria Pop, Iulia Mera, Amalia Suărășan, Morari Alexandra, Deea Ciorvași, Rus Denisa, Iușan Alexandra, Didi Manciu, Maria Mureșan, Covaciu Ema; rezerve: Kantor Teo, Papp Alexandra, Raluca Florean, Irinuca Rus.

Meciul s-a lăsat cu contestație, după ce conducerea Atletic Olimpia Gherla a constatat încălcarea regulamentului de către oaspeți, care din minutul 52 au rămas cu mai puțin de patru junioare U18 pe teren. Comisia de disciplină urmează să dea un verdict în acest caz. Deocamdată echipa din Gherla rămâne în continuare pe primul loc în clasament, cu 12 puncte.

Următorul meci din campionat are loc pe 9 mai, în deplasare, cu Viitorul Arad.

sus(11)jos(3)

Lasă un răspuns