taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
viitorul arad fotbal fete

Atletic Olimpia Gherla, încă o victorie cu Viitorul Arad în campionatul feminin de fotbal

Fetele din echipa de fotbal Atletic Olimpia Gherla demonstrează încă o dată valoare, deși sunt la început de drum în campionatul feminin. Duminică a avut loc în deplasare revanșa cu Viitorul Arad, care a reconfirmat că jucătoarele noastre sunt cele mai bune.

Dupa victoria din martie acasă, cu 5-1, a urmat încă una, la Arad, de această dată cu 2-0. Atletic Olimpia Gherla a jucat meciul pe o vreme însorită, cu puțin vânt, pe Baza Sportivă Livada.

atletic olimpia gherla fotbal fete

A fost 0-0 la pauză, iar în jumătatea secundă a jocului, golurile înscrise de Alexandra Iușan (min. 52) și Maria Mureșan (min. 84) au adus victoria pentru oaspeți.

„Au dat dovadă de daruire exemplară și au demonstrat că știu să se ridice, după singurul meci pierdut până acum în campionat, cel de săptămâna trecută, cu Academia Magura Cisnadie”, a declarat președintele clubului, Kilin Csaba.

Partida a fost arbitrată la centru de Gornic Alexandru Dan din Arad, cu asistenții Berariu Lucian Mihai din Moroda și Pantea Sebastian din Arad.

Emoțiile vor fi mari din nou peste două săptămâni. Pe 23 mai de la ora 11 este programată o nouă întâlnire cu Academia de Fotbal și Tenis Măgura Cisnădie, meci care se va juca în deplasare.

Atletic Olimpia Gherla se menține în continuare pe primul loc în clasamentul seriei a II-a din liga III, cu 15 puncte, din șase meciuri jucate, urmată de echipa din Cisnădie, 12 puncte din cinci meciuri.

sus(15)jos(1)

Lasă un răspuns