taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal atletic olimpia gherla unirea iclod

Atletic Olimpia Gherla în meci amical cu Unirea Iclod. Doi jucători au părăsit echipa, nume noi pe teren

A inceput numaratoarea inversa pana la startul returului campionatului de fotbal al ligii a IV-a. Atletic Olimpia Gherla a deschis seria pregatirilor cu un prim meci amical, cu AS Unirea Iclod. Partida s-a jucat sambata de la ora 15 pe noul teren al comunei, acoperit pe alocuri cu zapada, pe o temperatură de îngheţ: -2 grade.

Oaspetii s-au prezentat in forma excelenta si au castigat meciul cu 4-0 (3-0 la pauza), prin golurile inscrise de Marcel Fodor (3) si Pop Vlad.

A fost un bun meci de pregătire pentru gherleni, care au schimbat complet unsprezecele dupa prima repriza. Antrenorul Laur Astilean a introdus pe teren si doi jucatori de perspectiva de la echipa juniorilor, Simion Gorgan si Tersinio Malinas.

A mai intrat pe teren pentru Atletic un nume nou, Bold Stefanio Nicholas, in varsta de 19 ani, care a evoluat la echipa FC Babeni din judetul Valcea, iar acum este student la Cluj-Napoca.  Tot in probe a evoluat Magdas Andrei Bogdan (30 de ani), de la AS Zorile Buza.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherla

Returul campionatului aduce si doua plecari de la echipa din Gherla. Este vorba de Mihai Szabo si Balint Zoltan, care se transfera la AS Unirea Iclod.

Urmatorul meci de pregatire pentru Atletic Olimpia are loc peste o saptamana, cu Infratirea Livada, dupa care vor urma intalniri cu Unirea Dej, Sanatatea Cluj-Napoca si Unirea Jucu.

 

sus(34)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns