ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
fotbal juniori atletic olimpia gherla

Atletic Olimpia Gherla are echipă U9 și a participat la primul turneu, la Tg. Mureș

Gherla a fost mereu un oraş unde s–a acordat o atenţie importantă creşterii tinerilor fotbalişti. În anii ’60 echipele de juniori s-au clasat mereu pe locuri fruntaşe în fostul campionat regional, luptând cot la cot pentru întâietate cu renumitele cluburi clujene, „U” , CFR, Clujana sau Tehnofrig. Din generaţiile acelor ani s-a născut marea echipă CIL Gherla, care în 1970 într-un meci de Cupa României pe fostul stadion din parcul clujean a învins cu 4-3 (3-1) pe Rapid Bucureşti, aducând senzaţie în fotbalul nostru. Din acea mare echipă şi în zilele noastre îi putem întîlni pe străzile oraşului pe portarul Grigore Botiş, fundaşul Gusti Mureşan sau mijlocaşul Vasile Petean, toţi trei cetăţeni respectuoşi ai urbei.

Tradiţiile jocului juvenil continuă şi în zilele noastre. În această vară în cadrul clubului Atletic Olimpia s-a înfiinţat o nouă formaţie de copii. Este vorba de echipa U9, care pe 17 iulie a participat la primul turneu, Transilvania Cup, desfăşurat la Târgu Mureş, în organizarea ACS Academica Transilvania.

Copiii gherleni au înfruntat grupări ca Viitorul Cristești Ungheni, Kinder Sângeorgiu de Mureş, Best Kids Reghin sau Academica Transilvania. Meciurile s-au jucat pe baza sportivă din Sâncraiu de Mureş.

Scopul competiţiei a fost popularizarea fotbalului în rîndul micilor jucători, rezultatele fiind pe planul doi. Elevii antrenorului Vlad Dani au avut o evoluţie bună, fiind premiaţi de organizatori cu diplome, medalii şi cupe.

fotbal juniori atletic olimpia gherla

În această vară, micii fotbalişti gherleni vor onora un alt turneu de copii programat în municipiul Sibiu, dar vor susţine partide amicale şi cu echipe similare din Cluj-Napoca. Între timp încep pregătirile în vederea noului sezon competiţional şi celelalte grupe de copii şi juniori din cadrul clubului Atletic Olimpia.

Szekely Csaba

foto: Facebook

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns