angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

fotbal atletic olimpia gherla sticla ariesul turda

Atletic Olimpia Gherla a înfruntat liderul clasamentului, Sticla Arieșul Turda – VIDEO

Sâmbătă la amiază s-a jucat derby-ul dintre echipele de fotbal Sticla Arieșul Turda și Atletic Olimpia Gherla. A fost un meci disputat, în care formația din Gherla a avut de înfruntat o echipa neînvinsă până acum în campionat.

Meciul etapei a XIII-a a început la ora 11, pe stadionul municipal din Turda, pe o vreme plăcută de toamnă și pe alocuri însorită, pe unul dintre cele mai bune trenuri din campionat, cu aproximativ 250 de spectatori în tribune, între care o galerie sonoră.

fotbal atletic olimpia gherla sticla ariesul turda

Atletic Olimpia a avut două ocazii bune la începutul meciului, prin Mureșan și Szabo, însă în minutul 12 gazdele contraatacă și deschid scorul, prin Ștefan Silaghi.

Până la pauză a urmat un joc mai mult la mijlocul terenului, dar în partea secundă turdenii au avut un plus. În minutul 77 au înscris al doilea gol al meciului, prin David Adrian. Scorul a rămas nechimbat până la fluierul final, 2-0.

„Al doilea gol al lor a fost un henț, dar nu a văzut arbitrul”, a declarat antrenorul Adrian Trif. „Nu a fost nicio problema de arbitraj, asta e, mergem mai departe. S-a văzut diferența, ei fac câte patru antrenamente pe săptămână, iar noi unul singur. Ei au un buget de 55.000 de lei pe lună, noi avem 48.000 de lei pe an. Jucătorii sunt angajați toți și vin numai la antrenamente, au salariu și prime, sunt un club profesionist. La noi a fost de lăudat atitudinea jucătorilor, care fac multe sacrificii, se învoiesc de la serviciu, sunt nevoiți să-și neglijeze câteodată familia și dau dovată de devotament față de echipă, sunt băieți cu caracter. Jos pălăria!”

Echipa de start: Drăgan, Sîmboan P, Pop Vlad, Popovici, Hodaș, Gliga, Pop Sergiu, Dani Zoltan, Mureșan, Szabo, Salac. Au mai intrat: Creț, Codorean, Stupinean.

Dupa rezultatul de sâmbătă, Arieșul Turda și Atletic Olimpia se mențin pe primele două poziții din clasament. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de CS Florești și Unirea Iclod.

Rezultatele meciurilor de sâmbătă

  • A.C.S. UNIREA Tritenii de Jos – F.C. VIITORUL MIHAI GEORGESCU Cluj-Napoca 13 – 0
  • A.S. VIITORUL Feleacu – A.S. F.C. UNIVERSITATEA 2 Cluj 0-20
  • C.S. Florești – A.S. UNIREA Iclod 1 – 1
  • A.C.S. STICLĂ ARIEȘUL Turda – C.S. ATLETIC OLIMPIA Gherla 2-0
  • A.C.S. C.S.M. Câmpia-Turzii – A.C.S. VULTURUL Mintiu-Gherlii 4 – 3

Duminică sunt programate întâlnirile dintre CFR Dej – Sporting Apahida, Armenopolis Gherla – Arieșul Mihai Viteazu (acasă, de la ora 14) și Viile Dejului – Someșul Gilău.

In etapa următoare, pe 18 noiembrie, Atletic Olimpia Gherla joacă acasă cu CSM Câmpia Turzii.

video: meciul integral Sticla Arieșul Turda – Atletic Olimpia Gherla

sus(7)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns