hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

fotbal atletic olimpia gherla rapid jibou

Atletic Olimpia Gherla a bătut din nou Rapid Jibou, într-un meci amical de fotbal

Amânarea startului returului în campionatul de fotbal al ligii a IV-a a permis jucărea a încă unui meci amical de fotbal, între echipele Atletic Olimpia Gherla și Rapid Jibou. Ca și acum trei săptămâni, scorul a fost în favoarea gherlenilor.

Partida s-a jucat duminică, de la ora 13, la Jibou, iar rezultatul a fost identic cu cel de la întâlnirea anterioară, 4-2. Gazdele au deschis scorul în minutul 2, după care a urmat egalarea, prin Ovidiu Creț. Până la pauză, Dascăl a ratat o lovitură de la 11 metri, dar apoi s-a revanșat printr-un gol.

fotbal atletic olimpia gherla rapid jibou

În repriza secundă, Bondor a ridicat diferența la 3-1, urmată de o nouă înscriere a Rapidului. Creț a înscris ultimul gol al meciului, stabilind scorul final, 4-2.

Echipa de start: Sălăgean, Sîmboan A, Popovici, Vereș, Dani, Balint, Dascăl, Mureșan, Bondor, Szabo, Gliga. Au mai intrat rezervele Creț ;i Tămaș.

Meciul s-a jucat pe un teren acoperit complet de zăpadă. „Am vrut să jucăm pe un asemenea teren pentru că sunt șanse mari ca și săptămâna viitoare, în prima etapă a returului, să jucăm tot pe zăpadă la meciul cu Viile Dejului și am vrut să ne adaptăm mai ușor la asemenea condiții de joc”, a declarat antrenorul Adrian Trif.

Intâlnirea cu Viile Dejului este programată pentru ziua de 10 martie, de la ora 15.

sus(6)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns