gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
fotbal atletic olimpia gherla acs iara

Atletic Olimpia Gherla câştigă meciul cu ACS Iara, în etapa a doua a campionatului ligii a IV-a

După egalul preţios obţinut în prima etapă în deplasarea de la Victoria Viişoara, Atletic Olimpia Gherla a evoluat sâmbătă de la ora 11 pe terenul din parc împotriva noii promovate în liga a IV-a, ACS Iara.

A fost un meci dominat clar de elevii antrenorului Paul Stupinean, care până la sfârşit au câştigat cu scorul de 1-0 (1-0), prin golul marcat în minutul 35 de Radu Trif, unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei gherlene.

fotbal atletic olimpia gherla acs iara

Gazdele au nimerit de trei ori bara şi au avut șapte cornere la poarta adversarilor. Oaspeţii s-au apărat supranumeric şi au plecat acasă doar cu un gol primit.  De la Atletic Olimpiai au mai ratat ocazii clare de gol Daroczi şi Şerban. Jucătorii din Iara s-au aporpiat rar de careul gazdelor.

Se poate spune că a fost o partidă disputată la o singură poartă, dar ineficacitatea gazdelor şi-a spus cuvântul. Una din cauzele scorului mic cu care s-a încheiat întâlnirea a fost şi lipsa jucătorilor Dan Sacu şi Andrei Dascăl, accidentați, aflați în perioada de recuperare. Posibil ca în următorul meci ei să evolueze pe teren.

Atletic Olimpia Gherla: Toderean – Sâmboan, Banias, Silaşi, Forogău – Cengheri, Brici, Zoltan Dani, Daroczi – Şerban, Trif. A mai jucat Paul Bogdan.

Observatorul jocului: Pal Leon. Brigada de arbitri: Alin Viciliuc, cu asistenții Pop Moldovan Remus și Szekely Zsolt.

Tot în etapa a doua a campionatului, Speranța Jucu, antrenată de Laur Aștilean, a pierdut cu Unirea Iclod cu 4-0, iar Vulturul 2020 Mintiu Gherlii a obținut încă o victorie, cu Minerul 1947 Ocna Dej 2, cu 3-0.

În etapa următoare, tot acasă, Atletic Olimpia va avea ca adversar pe fosta campioană din sezonul trecut, Arieşul Mihai Viteazu, lider în clasament, cu 6 puncte. Un joc derbi, care trezeşte mult interes.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns