taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
fotbal atletic olimpia gherla csm campia turzii

Atletic Olimpia a câştigat meciul cu CSM Câmpia Turzii

După un început de campionat ezitant, cu două înfrângeri în primele etape, echipa Atletic Olimpia Gherla, pregătită de antrenorul Adrian Trif, a obținut sâmbătă a doua victorie consecutivă, după ce acum o săptămână s-a impus pe terenul CFR-ului din Dej cu 2-1.

Pe un timp frumos și cald, formaţia din Gherla s-a impus cu scorul de 3-1 (1-0) în faţa unei grupări, ACS CSM Câmpia Turzii, cu care nu de mult lupta pentru puncte în liga a III-a. Fosta Industria Sârmei Câmpia Turzii a activat mulţi ani chiar şi în liga a II-a, şi încă cu mult succes.

Reprezentantele celor două municipii clujene au oferit o partidă bună, cu patru goluri, un penalty fructificat de gazde şi multe, foarte multe ratări de ambele părţi.

Prima parte a confruntării a fost dominată de jucătorii de pe Arieş, dar cei care au deschis scorul au fost gazdele, care au marcat în minutul 30 din penalty, executat de Mihai Szabo, tot el fiind şi cel faultat în careul oaspeţilor.

Fotbaliştii din Câmpia Turzii au reuşit să egaleze în minutul 63 prin Pintilie, însă finalul jocului a aparţinut gazdelor, care au mai punctat în minutele 67 şi 91 prin acelaşi marcator, Florin Mureşan, cel mai bun om al meciului.

Observatorul meciului a fost Vasile Marc, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, însoţit de Dorin Baias, preşedintele Comisiei Teritoriale de Arbitri Gherla.

La începutul partidei, la fluierul arbitrului clujean Adrian Roman s-au aliniat formaţiile: ATLETIC OLIMPIA: Radu Biliga – Andrei Sîmboan, Florin Mureşan, Marius Mandru, Paul Vereş – Simion Gorgan, Claudiu Coldea, Tudor Chendrean, Dani Zoltan – Iuliuț Bocoş, Mihai Szabo. ACS CSM Câmpia TURZII: Alexandru Rusu – Adrian Sur, Lucian Orchian, Cătălin Nemeş, Adrian Pintilie – Tudor Duma, Marin Moldovan, Răzvan Nicola, Paul Ceclan – Rareş Ghituleanu, Alexandru Zadici.

Szekely Csaba

sus(8)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns