taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
fotbal atletic olimpia gherla csm campia turzii

Atletic Olimpia a câștigat cu CSM Câmpia Turzii și stă pe podium, Armenopolis Gherla a pierdut cu Unirea Iclod și termină pe 13

Sâmbătă s-au jucat meciurile penultimei etape a campionatului județean de fotbal. Atletic Olimpia a câștigat și și-a asigurat locul pe podium, în timp ce Armenopolis Gherla a pierdut la scor de maidan.

De la ora 11 s-a jucat la Câmpia Turzii întâlnirea dintre Atletic Olimpia și CSM. Jocul a fost controlat de oaspeți, care deși au avut mai multe ocazii, au reușit să înscrie doar o singură dată, prin Bondor, chiar la începutul meciului, în minutul 7.

CMS a jucat ultimele 20 de minute în inferioritate, după ce Dorel Moldovan l-a înjurat pe aribtru și a primit cartonașul roșu.

fotbal atletic olimpia gherla csm campia turzii

„Putea fi 3-0 sau 4-0 la final, dar mingea s-a încăpățânat să mai intre în poartă adversarilor”, a declarat antrenorul Adrian Trif. „Trebuia să câștigăm acest meci pentru a ne asigura locul 3 în clasament, indiferent de ce se întâmplă în ultima etapă. Acesta ne-a fost de fapt și obiectivul la începutul campionatului. Este al doilea an la rând când încheiem onorabil campionatul de fotbal”.

Echipa de start Atletic Olimpia Gherla: Drăgan, Sîmboan A, Sîmboan P, Vereș, Stupinean, Mureșan, Balint, Dani, Dascăl, Coldea, Bondor; au mai intrat Gorgan, Sacu, Vădan, Măhălean.

Atletic Olimpia mai are de jucat un meci cu Someșul Gilău, care din cauza stadionului din Gherla ocupat de Zilele orașului, se va disputa la Bonțida, miercuri, 6 iunie, de la ora 18.

De la ora 18 s-a jucat pe stadionul municipal ultimul meci din campionat pentru Armenopolis Gherla, cu Unirea Iclod.

Partida s-a jucat între două furtuni și s-a încheiat în flashuri de fulgere și zgomot asurzitor de tunete, din cauza unei vijelii care se apropia amenințător de oraș, dar jucătorii si cei aproximativ 100 de spectatori au scăpat nestropiți.

fotbal armenopolis gherla unirea iclod

Armenopolis, care a intrat pe teren cu o echipă formata majoritar din juniori, a fost copleșită de atacul oaspeților. A fost 1-3 la pauză și 1-10 la final. La 5-1 a avut loc o eliminare gratuită a lui Bocoș, după o decizie greșită a arbitrului Sorin Vădana.

galerie foto – imagini de la meci

galerie foto gherlaPentru Armenopolis campionatul s-a încheiat deja, întrucât a jucat meciul ultimei etape în avans,  cu Universitatea 2 Cluj, joc pierdut cu 7-2.

Cu 5 victorii, 8 egaluri și 17 înfrângeri, echipa pregătită de Cristian Vedean și Iuliut Bocoș acumulează 23 de puncte și termină lupta pe locul 13.

Vulturul Mintiu Gherlii a pierdut cu 11-2 meciul de sâmbătă cu Someșul Gilău, jucat în deplasare.

Mintiuanii au deschis scorul în minutul 2 prin Csiki și au mai reușit un gol în minutul 34, prin Olteanu.

Eroul meciului a fost Andrei Moldovan de la Gilău, care s-a transformat într-o mașină de marcat goluri, în minutele 40, 65, 70, 80 și 86. Au mai înscris pentru Someșul Mateș (min, 15, 88), Gherman (min. 17, 28), Bocean (min. 87), Roșu (min. 89).

Vulturul Mintiu Gherlii se poziționează pe locul 10 în clasamentul AJF și mai are de jucat un meci cu Viile Dejului

REZULTATELE ETAPEI 29

VIILE Dejului – UNIREA Tritenii de Jos 1 – 2
C.F.R. Dej – VIITORUL MIHAI GEORGESCU Cluj-Napoca 3-0 (Viitorul retrasă din campionat)
VIITORUL Feleacu – SPORTING Apahida – 0-3 (Viitorul Feleacu nu s-a prezentat)
CS Florești – UNIVERSITATEA 2 Cluj 3 – 1
ARMENOPOLIS Gherla – UNIREA Iclod 1 – 10
STICLA ARIEȘUL Turda – ARIEȘUL Mihai Viteazu 9 – 0
C.S.M. Câmpia-Turzii – ATLETIC OLIMPIA Gherla 0 – 1
SOMEȘUL Gilău – VULTURUL Mintiu-Gherlii 11 – 2

sus(3)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns