hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

fotbal balon

Atletic Olimpia a bifat primul amical al iernii, cu Infrățirea Livada. Urmeaza și alte meciuri de pregătire

Antrenorii Kilin Csaba şi Adrian Trif au sunat adunarea pentru fotbaliştii echipei Atletic Olimpia Gherla.

La sfârşitul săptămînii trecute, pe terenul sintetic din Iclod, formaţia clasată la sfârşitul turului pe locul 3 în clasamentul ligii a IV-a a susţinut prima partidă de pregătire în acest intersezon.

Aflati intr-o formă deosebită, jucătorii gherleni i-au surclasat pe Înfrăţirea Livada, echipa care activeaza in liga a V-A, cu un scor astronomic, cu menţiunea că nimeni nu a ţinut evidenţa golurilor.

Atacul grupării Atletic Olimpia a fost întărit la acest început de an cu Ovidiu Bondor de la Sporting Apahida, care a mai evoluând acum doi ani la echipa gherleană. Aceasta este singura noutate în lotul Olimpiei.

Duminică, 4 februarie 2018, de la ora 13, pe terenul din Iclod, Atletic Olimpia va întâlni într-un joc amical tot o echipă din comună, Vulturul Real Fundătura, din liga a V-a.

În luna februarie mai sunt perfectate alte întâlniri de verificare cu echipe din zonă. Pe 24 februarie, fotbaliştii gherleni vor evolua la Cluj-Napoca împotriva echipei de liga a III-a FC U, dar până atunci vor întâlni şi formaţia Unirea Dej, partidă care va avea loc pe terenul sintetic din Iclod, acolo unde va susţine jocurile amicale în această perioadă şi CFR II.

Szekely Csaba

sus(2)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns