taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar
avion nori

Aterizare la Cluj cum puțini văd, un pilot de avion filmează peisaje printre nori – VIDEO

Un pilot de avion Boeing 737 din Letonia și-a făcut un bun obicei în a filma din cabină scene pe care foarte puțini au ocazia să le vadă, de la răsărituri de soare deasupra norilor, la coborâri printre nori și aterizări, pe vreme bună sau ploaie.

Spre deosebire de unii călători cu preocupări asemănătoare, Serghei are cel mai bun loc în avion pentru a surprinde decoruri și imagini de senzație.

pilot avion

foto > Instagram Serge Skyhigh

Serviciul de zi cu zi l-a adus pe pilotul letonian și la Cluj-Napoca. În urmă cu câteva zile, el a filmat in cabină o aterizare de seară 4K pe aeroportul din inima Transilvaniei.

video în continuare

O altă aterizare la Cluj-Napoca a fost înregistrată la miezul zilei, vara trecută.

Pe conturile de social media, pilotul a postat zeci de filmări și fotografii spectaculoase deauspra norilor, iar printre ele se găsesc și alte zboruri deasupra României, peste Munții Carpați, dar și din alte colțuri ale lumii.

Serghei a mai dezvăluit că în urmă cu doi ani a obținut și licența de pilot privat, care îi permite să zboare cu avioane mici, de tip Cesna.

sus(33)jos(4)

Lasă un răspuns