taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
politie gherla control soferi

Atentie, șoferi, polițiștii NU AU LIBER de Paște. Au început controalele, ce au găsit – VIDEO

Sărbătorile de Paște nu vin cu zile libere pentru toată lumea, iar șoferii aflați în trafic au șanse mari să se întâlnească în perioada imediat următoare pe traseu cu oamenii legii.

Miercuri a început o acțiune a Poliției Rutiere Gherla, care va dura până după sărbători. Polițiștii au oprit mai mulți șoferi și au verificat legalitatea documentelor. Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, pentru a se constata dacă nu cumva unii au început petrecerea mai devreme.

galerie foto: imagini de la acțiune

galerie foto gherlaA fost în misiune și o mașină de poliție cu echipament radar, care a urmărit dacă participanții la trafic calcă pedala de accelerație mai tare decât permite legea.

Trei echipaje de poliție au acționat la orele amiezii pe strada Clujului, spre ieșirea din oraș.

Polițiștii i-au verificat pe șoferi, fără a găsi nereguli majore și i-au îndemnat să fie vigilenți la volan, să respecte regulile de circulație pentru a petrece sărbătorile de Paște fără probleme.

Pe parcursul activității au fost testați 25 de conducători auto și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, pentru încălcări ale legislației rutiere.

video, în continuare

sus(9)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns