taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant
politie retinut mascati alba

Cumpărau animale cu bani falși, ce făceau cu ele – VIDEO

Mai multe persoane au fost păcălite să își vândă animalele și au primit în schimb bani falși. 

Marți dimineața, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia efectuează 13 percheziții, în județele Alba și Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Acțiunea vizează membrii unei grupări care ar fi pus în circulație bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziționării de animale, de la diverse persoane.

euro fals bancnota fake

În urma celor 13 percheziții, polițiștii au ridicat 1.200 de dolari SUA contrafăcuți, în cupiură de 100 de dolari și o bancnotă de 200 de euro falsă. De asemenea, polițiștii au ridicat o armă neletală, supusă autorizării, deținută în mod ilegal, înscrisuri și telefoane mobile, care au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Au fost identificați 25 de cai, în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacții în care a fost folosită monedă falsă. Aceștia vor fi verificați cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Polițiștii au pus în executare nouă mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la poliție pentru audierii și luarea măsurilor legale.

Din cercetări a rezultat că în perioada septembrie 2019 și până în prezent, acestea ar fi achiziționat animale vii de la diverse persoane din județele Alba și Sibiu, folosind pentru plata acestora bancnote false, iar ulterior ar fi valorificat animalele la un centru de sacrificare de pe raza județului Alba.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

La acțiune, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Sibiu dar și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Alba.

video în continuare

sus(12)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns