taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
motociclisti cluj

Atenție la motocicliști, campanie la Cluj

La Cluj-Napoca are loc sâmbătă, 3 aprilie 2021, a VIII-a ediție a Campaniei de prevenire a incidentelor rutiere intitulată sugestiv Atenție la Motocicliști.

Prin intermediul acestui eveniment, comunitatea conducătorilor de motociclete transmite un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, totodată, urmărește responsabilizarea tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, bicicliști, posesori de trotinete, pietoni.

Scopul acestui eveniment îl reprezintă în special reducerea numărului incidentelor rutiere prin acțiuni de conștientizare și de implicare a tuturor participanților la trafic.

Participanții vor defila pe arterele principale ale municipiului Cluj-Napoca, cu respectarea tuturor normelor legale în vigoare.

Organizatorii vor distribui autocolante personalizate participanților la trafic, care conțin mesajele: „Atenție la motocicliști; Și noi existăm în trafic” și „Asigură-te de două ori”.

Desfășurătorul și alte detalii se regăsesc pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/276987610488939 .

Organizator-coordonator: Paul Sorinca, email paul@paul-sorinca.ro, telefon 0744 236 451

Evenimentul este organizat cu sprijinul Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, Inspectoratul de Jandarmi al Județului Cluj.

sus(6)jos(2)

Lasă un răspuns