taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
luna creativitatii liceu ana ipatescu gherla

Ateliere cu elevii în Luna Creativităţii la liceul Ana Ipătescu – FOTO

În cadrul Liceului Teoretic „Ana Ipătescu” Gherla se acordă o importanţă deosebită parteneriatelor educaţionale. La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc o activitate iniţiată şi implementată de Asociaţia Create.Act.Enjoy din Cluj-Napoca, în cadrul proiectului cultural-educaţional „Luna Creativităţii”.

A fost vorba despre o întâlnire de weekend, iar programul a inclus atelier de fotografie, atelier de teatru, atelier de economie, atelier de educaţie civică şi atelier de gândire critică. Grupele au fost formate de 15 elevi la fiecare atelier. Atelierele nou introduse – economie şi educaţie civică au fost interactive şi realizate, ca toate celelalte, prin practică.

Între 27 octombrie – 23 noiembrie au avut loc patru întâlniri, iar Luna Creativității s-a finalizat pe 26 noiembrie, cu o întâlnire care a avut loc la Muzeul de Etnografie a Tranilvaniei din Cluj-Napoca. Aici au fost prezenţi 80 de profesori, artişti, oameni de cultură, scriitori şi elevi. Cu această ocazie au fost emise diplome de participare pentru elevi şi adeverinţe pentru profesori, de recunoaștere a activității.

galerie foto: imagini de la ateliere

galerie foto gherlaPe parcursul proiectului, cele cinci ateliere au fost frecventate de peste 250 de elevi ai Liceului Teoretic „Ana Ipătescu”.

În cadrul parteneriatului, responsabilităţile liceului gherlean au fost promovarea proiectului şi a activităţilor aferente în rândul elevilor şi a profesorilor şi încurajarea participării elevilor la atelierele creative. Asociaţia Create.Act.Enjoy a asigurat buna desfăşurare a atelierelor destinate elevilor şi a permis accesul gratuit elevilor la acestea.

Atelierele au fost facultative şi au vizat dezvoltarea personală a elevilor. Toate acţiunile desfăşurate au fost coordonate de preşedinta asociaţiei, actriţa Diana Buluga din Cluj, sprijinită de toată catedra de limba română a Liceului Teoretic „Ana Ipătescu” din Gherla, formată din profesorii Adriana Rus, Ioana Dumitrescu, Mihaela Mureşan, Corina Iftinca, Elena Dobocan şi Claudia Ielcean. Parteneriatul a fost susţinut şi de directorul liceului, prof. Radu Ielcean.

Szekely Csaba

sus(7)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns