taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
atac londra politie ambulanta anglia

Atac la Londra cu patru morţi, doi români răniţi. Imagini surprinse de un gherlean – VIDEO

Patru oameni, printre care un poliţist, au murit şi alte cel puţin 20 de persoane au fost rănite miercuri după-amiază într-un atac la Londra, în faţa parlamentului britanic. Atacatorul a fost ucis, a anunţat poliţia. Ministerul român al Afacerilor Externe a anunţat că au fost identificate două persoane de cetăţenie română care au fost rănite, informează Agerpres.

Un poliţist înjunghiat de atacatorul care a încercat miercuri să între în incinta Parlamentului a murit, a transmis BBC, citând surse apropiate anchetei. Cealaltă victima decedată este o femeie care se afla pe Podul Westminster când o maşină a urcat pe trotuar şi i-a secerat pe trecători.

galerie: imagini foto surprinse de un gherlean, la câteva momente dupa producerea atacului

galerie foto gherlaBărbatul a murit înainte de a fi preluat de serviciul de ambulanţă, au precizat sursele citate de Agerpres. La faţa locului s-au făcut încetări de resuscitare, dar ofiţerul nu a mai putut fi salvat.

La mică distanţă de locul unde s-a produs atacul s-a aflat şi un gherlean, care lucrează pentru o companie multinaţională, într-o clădire aflată la doar câteva poduri distanţă de locul unde s-a produs evenimentul.

Prima dată am crezut că e vreun nebun, tot timpul se întâmplă astfel de cazuri, dar apoi a devenit clar că a fost un atentat„, a povestit bărbatul. „Lumea s-a panicat, mai ales tinerii. Au început să închidă staţiile de metrou din zona Westminster, poliţia a delimitat perimetrul unde s-a produs atacul. S-a oprit roată gigantică „London Eye” din apropiere şi au fost dat jos oamenii. Pe deasupra au început să survoleze elicopterele, pe şosele au năvălit în sirene zgomotoase zeci de maşini de poliţie, ambulanţe şi pompieri, inclusiv echipaje pe apă„.

Cele două persoane de cetăţenie română, un bărbat şi o femeie, care au fost rănite în urma atacului, au fost transportate la spitalele din zona în vederea acordării asistenţei medicale, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe român.

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns