taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca santioana gherla dej cluj angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor
adventure academy gherla jocuri copii sfoara

Asociația Adventure Academy caută un nume pentru locația sa, vino cu o idee și poți câștiga

Asociația Adventure Academy din Gherla a început să își facă simțită prezența în comunitate începând cu toamna anului trecut, prin organizarea ECO Festivalului „Verde la Armenopolis”.

„Atunci am propus tuturor să lase la o parte mașina, cu ocazia Zilei Mondiale Fără Mașini și să folosim bicicleta și mașină electrică, ca alternative la transportul convențional”, spune Dorin Farcaș, președintele asociației. „Tot atunci v-am invitat la recitaluri muzicale, la must și suc de mere stoarse pe loc, din fructe proaspăt culese, iar seara am încălzit-o cu un foc de tabăra acompaniat de sunete de chitară, făcându-va să va simțiți precum la cabană, în creierii munților.La venirea primăverii v-am invitat să o salutăm și să o sărbătorim: Servus Primăvară! Nu se putea altfel, decât în același stil simplu și natural: jocuri de copii în aer liber, incondeiat de ouă, ateliere de reciclat, sucuri proaspete, mâncare la ceaun, foc de tabăra, relaxare în hamace. Toate aceste activități le-am organizat și le-am trăit la locația asociației de pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 18, Gherla, unde a funcționat Grădinița nr. 2. Acum a venit momentul ca fosta grădiniță să reînvie, să găzduiască activități cu desfășurare permanentă, redevenind un spațiu în care copiii ce-i trec pragul spre grădina ei minunată să aibă șansa să își dezvolte noi aptitudini. Dorim și suntem hotărâți să creăm un spațiu în care copiii să aibă libertatea de a experimenta, de a greși, de a învață ce le place, făcând toate astea îmbrățișând natura și lăsând-o să ne fie profesor. Acum avem nevoie de un nume care să rezoneze cu tot ce ne propunem, dar și cu voi, părinții, bunicii, dascălii și nu în ultimul rând cu cei mici, beneficiarii și stăpânii de drept ai spațiului. Va cerem sprijinul și va rugăm să lăsăți inspirația sa va conducă!”

Cei care au idei de nume le pot trimite prin completarea unui formular AICI, până pe 31 mai 2019. Numele care va fi selectat ca denumire a locației va fi premiat de Adventure Academy. Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook Adventure Academy.

sus(19)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns