taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
asfaltare gherla str tudor vladimirescu

Asfaltare alertă pe străzile Abatorului şi Tudor Vladimirescu. Când urmează Castanilor

Începând de miercuri, utilajele au revenit pe strada Abatorului, iar joi au trecut pe Tudor Vladimirescu. Pe cele două străzi, lucrările de modernizare au început în toamna anului trecut şi au fost întrerupte pe perioada sezonului rece.

Ioan Sabadîş, directorul general adjunct al Drumurilor Judeţene Cluj SA, prezent la Gherla, a explicat că deşi se putea „fugări” lucrarea în toamnă, s-a preferat finalizarea în condiţiile de temperatură optime.

galerie foto: lucrări pe strada Abatorului

galerie foto gherlaPe strada Abatorului s-a turnat asfalt pe o lungime de 300 de metri, drumul având o lăţime de 6 metri, după ce anterior s-a construit şi un trotuar. Aici s-au turnat patru straturi: balast, piatră spartă şi două straturi de asfalt, dintre care unul de legătură.

Aceeaşi reţeta se aplică şi pe strada Tudor Vladimirescu, în lungime de 780 de metri, cu un drum lat de 7 metri. Sabadîş a precizat că pe această stradă lucrările au fost întârziate din cauza faptului că drumul a trebuit îmbunătăţit cu lucrări suplimentare. „Pe Tudor Vladimirescu s-a slăbit mult stratul de fundare. Este o stradă foarte plată, iar scurgerea apelor pluviale este o mare problemă”, a explicat reprezentantul executantului.

galerie foto: lucrările pe strada Tudor Vladimirescu

galerie foto gherlaStrăzile nou asfaltate ar trebui să aibă în principiu o durata de viaţă de 7 ani, cu condiţia că acestea să fie întreţinute corespunzător.

În ce priveşte strada Castanilor, unde lucrările au început în august 2016, dacă permite vremea, asfaltările vor începe săptămâna viitoare.

sus(14)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns