taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
Gherla, bloc ANL

Blocul ANL de pe strada Apei la final – cum arată apartamente – VIDEO

Pe 17 iulie 2008 a avut loc receptia la terminarea lucrarilor pentru blocul ANL din Gherla, de pe strada Apei nr.20, lucrari incepute in primavara anului trecut.

La eveniment au participat reprezentanti din partea primariei – Ovidiu Dragan, Vasile Morar, Mariana Gabrus, din partea SC Proartis srl – firma proiectanta: arh. Amitroaie Mircea, din partea ANL Cluj: ref. Liana Ardeleanu, din partea ANL Bucuresti: Mari-Elena Calota, Dorel Negrutiu, din partea SC Castrum Corporation srl – executantul lucrarii Zefica Bodea.

Panglica a fost taiata de primarul municipiului, Ovidiu Dragan. Reprezentantii ANL Bucuresti au fost deosebit de incantati de colaborare, au felicitat primaria pentru efortul depus, precizand ca meritul le apartine in mare masura. Totodata si-au exprimat dorinta unei noi colaborari.

Blocul ANL are 30 de apartamente care ii asteapta pe tinerii gherleni care nu au inca o locuinta. Desigur ca este putin pentru numarul mare de cereri de locuinte, insa este un inceput promitator.

Apartamentele cu o camera sau cu doua sunt intr-o stare impecabila, dotate cu instalatii sanitare, finisate (gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, incalzire in sistem centralizat). De asemenea, sunt racordate la toate utilitatile (apa, canalizare, curent electric). Fiecare apartament, indiferent de numarul de camere, are balcon, o camara pentru alimente si un spatiu la beci.

Iulia Szilagyi

video în continuare

sus(0)jos(1)

Lasă un răspuns