taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
raju seso

Artiștii au revenit în studiourile de înregistrări, Seso în noul videoclip cu Raju – VIDEO

Ultimele luni i-au oprit și pe artiștii din muzică să intre în studiourile de înregistrări. A fost o pauză destul  de lungă, care se încheie încet, iar creațiile muzicale mult așteptate încep să își facă apariția pe piață.

Vineri s-a lansat cel mai nou videoclip, o colaborare Raju & Seso. Piesa lor se numește „Bagabont”, iar filmările s-au făcut la București și la Dej, cu montaj De Haos Media.

seso

Rapperul Seso din Dej spune că piesa vorbește despre acumularea de experiență pe partea artistică, începând de la viața de cartier: „Am crescut, dar am rămas la fel de oameni, cu toate că am avut o viață săracă și ne-am mulțumit cu puțin”.

„Acest proiect a pornit de la un mic freestyle, pe care am vrut inițial să îl lansez în perioada pandemiei. I-am scris lui Raju pentru a înregistra și el o strofă, i-a plăcut ideea și a acceptat. Am renunțat la un beat luat inițial de pe net, am înregistrat vocile, am refăcut producția de la zero, la fel și toată partea tehnică a piesei”, a povestit Seso. „Proiectul l-am înregistrat la studioul meu, VTS Production, vocea lui Raju studioul lui, Cioare Music din București. Este o piesă cu o producție fresh și cu un sound din Generația noua a muzici Rap (Trap), o piesă de Vibe, cu un mesaj transmis ascultătorilor din propriile sentimente, adunate de-a lungul timpului, până azi”.

seso

Raju este un artist de muzică Rap/Trap deja destul de cunoscut. A participat la emisiunea TV „Puterea Dragostei”, editia 2019. Cea mai cunoscuta piesă a lui este Raju & Spectru – Modele, care se apropie de 1 milion de vizualizări pe Youtube.

raju puterea dragostei

„Am legat o prietenie foarte bună cu el, pe lângă proiectele muzicale. Colaborări vor mai fi și pe viitor”, mai spune Seso. „Până la SUCCES mai am foarte mult, dar pentru mine, acest proiect este un mic succes”.

video în continuare

sus(5)jos(3)

Lasă un răspuns