taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
fotbal armenopolis gherla sticla ariesul turda

Armenopolis Gherla zdrobită de liderul Sticla Arieşul Turda – FOTO

Disputată pe un timp deosebit de frumos, cu 23 de grade in aer, în faţa a aproape 100 de spectatori, dintre care jumătate veniţi de la Turda, partida de fotbal din cadrul etapei a 23-a a ligii a IV-a dintre Armenopolis şi Sticla Arieşul Turda s-a terminat cu victoria categorică, 6-0 (2-0) a liderului, care fără să forţeze în faţa unei echipe de juniori a surclasat trupa antrenată de prof. Cristian Vedean.

În ciuda succesului clar al oaspeţilor, formaţia gherleană nu a jucat rău în prima parte a întâlnirii. La scorul de 0-2 a avut un penalti, ratat însă de Bocoş. Poate la 1-2 altfel evoluau gherlenii. Din minutul 70, însă gruparea gherleană s-a stins, încasînd până la sfârşitul confruntării încă 4 goluri.

Scorul a fost deschis de oaspeţi în minutul 6, când Virgil Cocoară a reluat cu capul centrarea lui Valentin Marcu. După 6 minute, cei de pe Arieş au ridicat scorul la 2-0, prin punctul înscris de cel mai experimentat fotbalist al turdenilor, Dan Florin, care a şutat în poarta tânărului Bozsak de la marginea careului.

Între timp, cel mai bun jucător al gazdelor, Ştefan Precup a ratat o bună ocazie de a reduce din handicap, el reluînd cu capul milimetric lângă poartă centrarea lui Maier. Tot el a mai irosit o ocazie bună în minutul 62.

Turdenii au mărit avantajul în minutul 74, când Alexandru Savu a înscris direct din corner. Celelalte goluri ale Sticlei Arieşul au fost marcate de Lucian Mărie (minutul 76, cu capul), Flaviu Chişu (minutul 79, şut de la 20 metri) şi Ştefan Silaghi (minutul 87, din apropiere). Astfel, meciul s-a terminat cu succesul net al oaspeţilor, 6-0, fără comentarii.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaAu evoluat formaţiile: Armenopolis: Bozsak (81 Roman) – Codorean, Divricean, Bocoş, Fl.Mureşan – Ursuţ, Precup (77 Apahidean), Garda – Maier, Cadar (40 Bikfalvi), Fechete. Antrenor: prof. Cristian Vedean.

Sticla Arieşul: Lakatus – Chişu, Moldovan (71 Lacatus), Marcu, Cocoară – Paleoca, David, Silaghi – Bituleanu (58 Savu), Dan Florin (60 Mărie), Ionescu. Antrenor: Aurel Podar.

A arbitrat foarte bine brigada clujeană formată din Narcis Bodocan – Iuliu Szekely şi Claudiu Giorgiu. Observatorul întâlnirii a fost fostul preşedinte a lui FC U, cunoscutul om de fotbal clujean, vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Ioan Maja.

Szekely Csaba

sus(7)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns