taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal armenopolis gherla viitorul mihai georgescu cluj

Armenopolis Gherla – Viitorul Mihai Georgescu Cluj 7-3 – FOTO

În etapa XXI a campionatului de fotbal al ligii a IV-a, Armenopolis Gherla a întâlnit miercuri pe stadionul „Olimpia” echipa Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca, de la ora 17.

Partida s-a jucat pe o vreme frumoasă şi însorită, însă cu puţini spectatori în tribune, într-unul din puţinele meciuri jucate la mijloc de săptămână.

Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 12, iar egalarea a venit în minutul 26, prin şutul lui Danciu. Înainte de finalul primei reprize, Bocoş a înscris din nou pentru Armenopolis, stabilind scorul pauzei, 2-1.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaAcelaşi Bocoş ridică avantajul în repriză a doua, în minutul 52, la 3-1, iar Tinc mai adaugă un gol pentru gazde după 15 minute. Ultimul sfert de ora al partidei aduce încă cinci goluri, trei pentru gazde, prin Precup, în minutele 75, 82 şi 88 şi două pentru oaspeţi, în minutele 81 şi 83. Cu scorul final 7-3, Armenopolis adaugă încă trei puncte în clasamentul AJF.

„În prima repriză am intrat pe teren mai relaxaţi, apoi ne-am mobilizat. Experienţa s-a văzut în repriza a doua. Am avut că adversar o echipă tânăra, care zilele acestea joacă în Liga elitelor”, a declarat antrenorul Cristi Vedean. Acesta a precizat că juniorul Precup a avut un comportament excelent. „Promovăm în continuare în echipa mare jucători din pepiniera proprie. Vor urma şi alţii, pentru că punem accent pe juniori, să-i integrăm cât mai bine”.

Juniorii joacă meciul etapei vineri, 7 aprilie 2017, de la ora 17.

Meciul etapei următoare se joacă tot la mijloc de săptămâna. Armenopolis întâlneşte în etapa XXII FC Ardealul, angrenată şi ea în weekend în jocurile din Liga elitelor.

sus(8)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns