angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

fotbal armenopolis gherla ardealul cluj

Armenopolis Gherla şi-a revenit după două infrângeri şi a îngenuncheat FC Ardealul – FOTO

Seria neagra a infrangerilor pare sa se fi incheiat pentru echipa de fotbal Armenopolis Gherla. Marti seara s-a jucat pe stadionul „Olimpia” intalnirea cu FC Ardealul Cluj-Napoca.

Dupa ce a fost infranta de Somesul Gilau cu 3-2 si de Viitorul Feleacu cu 2-0, Armenopolis si-a revenit si a invins Ardealul cu un scor de zile mari: 9-3.

Prima repriza a fost mai echilibrata. Gazdele au deschis scorul, apoi au ridicat handicapul la 2-0. A urmat o revenire pentru Ardealul, care a redus din diferenta de pe tabela de marcaj, iar pana la finalul primei parti a jocului, Armenopolis a inscris al treilea gol.

In repriza a doua, la 4-2, la un penalty acordat echipei Armenopolis, portarul advers a fost penalizat cu cartonas rosu pentru fault si a fost eliminat de pe teren.

Aici meciul s-a rupt, iar gazdele au prins avant, astfel ca la fluierul final scorul a urcat pana la 9-3.

Au marcat pentru Armenopolis Craciun, Moldovan (2), Muresan, Roşa, Marian (2), Morar si Roman.

„Am jucat bine tot meciul”, a declarat antrenorul Cristi Vedean. „Prima repriza am fost ceva mai pragmatici pe teren, jocul a fost mai echilibrat, insa dupa eliminarea portarului de la Ardealul, ne-am miscat ca la carte. Cred ca terenul cu iarba i-a incomodat pe oaspeti. Important este ca ne-am revenit dupa infrangerile din ultimele intalniri. Acum urmeaza alte doua meciuri importante, sa vedem ce va fi. Oricum, pentru noi campionatul s-a incheiat dupa meciul cu Feleacul. Insa, in continuare, incercam sa castigam fiecare meci”.

Armenopolis Gherla a trecut pe locul III in clasamentul AJF dupa victoria de marti.

Juniorii joaca meciul etapei 25 vineri, iar in etapa urmatoare Armenopolis joaca in deplasare cu Luceafarul 2010 Cluj-Napoca.

galerie foto: imagini din timpul meciului (se deschide in fereastra noua)

galerie foto gherla

 

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns