hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

fotbal atletic olimpia armenopolis gherla

Armenopolis Gherla s-a retras din campionatul de fotbal, jucătorii trec la Atletic Olimpia

După doi an de tatonări, în care s-a ridicat de mai multe ori problema unei singure echipe de fotbal la Gherla, conducerile celor două formații, Atletic Olimpia și Armenopolis au căzut de acord.

Asociația Județeană de Fotbal Cluj a fost notificată despre retragerea din campionat a echipei Armenopolis. Jucătorii și o parte dintre membrii clubului Armenopolis vor trece la Atletic Olimpia.

„În ianuarie și februarie am avut mai multe discuții cu conducerea de la Atletic Olimpia, cu Csaba Killin și Adrian Trif, s-a implicat și primarul Ioan Neselean, care a încurajat aceste întâlniri, și președintele nostru, Romulus Precup. Am căzut de acord ca Gherla să aibă o singură echipă de fotbal”, a declarat antrenorul Cristian Vedean de la Armenopolis. „O parte dintre membrii asociației noastre vor pleca la Atletic, unde probabil vor fi doi co-președinți. Am hotărât că așa e cel mai bine pentru fotbalul gherlean, să lăsăm ambițiile și orgoliile deoparte”.

Vedean a mai precizat ca activitatea clubului Armenopolis va continua la nivel de copii și juniori. „Noi vom continua activitatea cu juniorii C, D, E și mai mici și probabil vom colabora în continuare cu Atletic Olimpia la momentul junioratului. Încercăm să nu-i mai pierdem pe copii, să nu-i lăsăm să plece la Cluj, avem în vedere o colaborare mai de durată cu Atletic. În același timp, intenționăm să facem o echipă de juniori la baschet, pregătită de Adrian Mureșan. Să vedem dacă din toamnă o vom putea înscrie într-un campionat, dacă nu, anul viitor”.

Denumită anterior AS Băița, echipa de fotbal și-a schimbat numele în Armenopolis Gherla în 2014.

„Le-am propus sa vină la noi în club, în urmă cu câteva săptămâni” , a confirmat Csaba Killin, președintele Atletic Olimpia Gherla. „Inițiativa a venit din partea lui Cristi Vedean, ne-am întâlnit și cu primarul și în cele din urmă, propunerea noastră a fost acceptată”.

De altfel, de câteva săptămăni, jucătorii de la cele două echipe se antrenează împreună. S-a jucat deja și un amical, în vederea reluării campionatului, cu CS Florești. „Împreună cu noii jucători, sperăm să formăm o echipă competitivă pentru campionatul viitor”, a mai spus Killin.

Returul campionatului de fotbal al ligii a IV-a începe peste o săptămână. Primul meci pentru Atletic Olimpia are loc duminică, 3 martie, în deplasare, cu CFR Dej.

sus(22)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns