hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

fotbal vulturul mintiu gherlii armenopolis gherla

Armenopolis Gherla învinsă cu 3-0 de Vulturul Mintiu Gherlii

Armenopolis Gherla a suferit duminică a șasea înfrângere la rând din actualul campionat. Gherlenii au pierdut cu 3-0 meciul cu Vulturul Mintiu Gherlii.

Duminică de la ora 18 s-a jucat la Mintiu Gherlii întâlnirea cu echipa Vulturul din localitate, meci în care gazdele s-au impus cu 3-0, după 1-0 la pauză.

Olteanu a fost cel care a deschis scorul, în minutul 6. Vulturii au rămas în 10 jucători pe teren din minutul 64, când Teglaș părăsește jocul pentru cumul de cartonașe. Intrat pe teren în minutul 70, Crăciun înscrie al doilea gol pentru Vulturi după un sfert de oră. Ultimul gol a venit chiar în minutul 90, prin Alex Rus.

Meciul a fost arbitrat la centru de Dragoș Lunca și l-a avut pe Ovidiu Făragău ca observator.

Vulturul Mintiu Gherlii: Teglaș, Takacs, Rus, Olteanu, Morar, Lehene, Hidișan, Farcaș, Csiki, Brehar, Balint. Au mai intrat Crăciun, Bouros, Farcaș, Maxim

Armenopolis Gherla: Codorean, Divricean, Fechete, Garda, Maier, Mălinaș, Mureșan F, Mureșan I, Precup, Roman, Ursuț. Rezerve intrate: Mureșan M

Cu 5 victorii, 7 meciuri egale și 14 înfrângeri, Armenopolis Gherla a acumulat 22 de puncte și se află pe locul 11 în clasamentul AJF.

Rezultatele etapei

  • UNIREA Iclod – C.F.R. Dej 15 – 0
  • UNIVERSITATEA 2 Cluj – UNIREA Tritenii de Jos 6 – 3
  • SPORTING Apahida – VIITORUL MIHAI GEORGESCU Cluj-Napoca (echipa retrasă din campionat) 3 – 0
  • C.S.M. Câmpia-Turzii – VIILE Dejului 2-2
  • ARIEȘUL Mihai Viteazu – A.S. VIITORUL Feleacu 10-1
  • VULTURUL Mintiu-Gherlii – ARMENOPOLIS Gherla 3-0
  • SOMEȘUL Gilău – STICLĂ ARIEȘUL Turda 2-9

Meciul dintre Atletic Olimpia Gherla și CS Florești se va juca pe 29 mai, întrucât o parte din jucătorii de la CS Florești sunt mobilizați în echipa Dacia Felix, care participa în Spania la Campionatul Mondial destinat branșei avocaților.

Comisia de disciplină a AJF Cluj a analizat raportul arbitrului și observatorului la jocul de liga IV dintre echipele Viitorul Feleacu și Atletic Olimpia Gherla, jucat pe 4 mai și a stabilit că jucătorul Stan David de la Feleacu a jucat în stare de suspendare. Că urmare, AJF a stabilit că echipa Viitorul Feleacu pierde jocul de 3-0. Această a fost amendată cu suma 100 lei și s-a omologat rezultatul de 6-1 pentru echipa Atletic Olimpia Gherla.

În etapa următoare se vor înfrunta cele două echipe locale, Armenopolis și Atletic Olimpia. Meciul este programat sâmbătă, 19 mai, de la ora 18. Meciul juniorilor se joacă joi, tot de la ora 18.

foto: Ramona Oros

sus(3)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns