locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

fotbal balon

Armenopolis Gherla înfrântă de Viile Dejului. Atletic Olimpia nu a jucat – adversarul s-a retras din campionat. Vulturul Mintiu Gherlii cu terenul suspendat

În etapa XXII la fotbal, Armenopolis Gherla a întâlnit acasă Viile Dejului sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 12.

Darius Fechete a deschis scorul pentru gazde chiar în primul minut al meciului. A urmat o încleștare care s-a întins până la finalul jocului.

În minutul 21, oaspeții au egalat prin Banyas, dar după 10 minute, Ursuț înscrie și aduce din nou avantajul pentru Armenopolis. În minutul 40, Bocoș ratează o lovitură de la 11 metri. Viile Dejului trag tare și pe final de repriză egalează, prin același Banias.

Era minutul 55 al reprizei secunde când adversarii se impun și marchează golul care îi pune în avantaj, prin Bogdan Paul. După alte 5 minute de joc, Radu Trif ridică handicapul la 2-4. A fost momentul de începere a contraofensivei: în minutul 69 înscrie Ursuț pentru gazde, iar Bocoș restabilește egalitatea, 4-4, în minutul 72.

Din minutul 83, Viile Dejului rămân în zece oameni pe teren, după ce Marius Banias este eliminat, pentru cumul de cartonașe. Nu a contat însă pe teren, pentru că înainte de finalul partidei, oaspeții șutează prin Bogdan Paul și înscriu golul victoriei: 4-5.

Armenopolis Gherla: Bozsak, Bocoș, Cadar, Codorean, Divricean, Fechete, Garda, Maier, Malinaș, Mureșan F, Ursuț; au mai intrat Apahidean, Mureșan I, Precup.

Viile Dejului: Toderean, Banias, Bogdan, Borșan, Farkas, Marton, Popa, Radu, Silași, Trif, Vancea; au mai intrat Biriș, Groza, Lukacs, Tarța.

Meciul juniorilor s-a disputat joi, de la ora 13 și s-a încheiat cu victoria Armenopolis, cu scorul de 5-3.

Tot sâmbătă, de la ora 17, era programată întâlnirea dintre Atletic Olimpia Gherla și Viitorul Mihai Georgescu. Meciul nu s-a mai jucat, după ce clujenii s-aui retras din campionat. Partida juniorilor s-a jucat pe 12 aprilie și s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea gherlenilor, după 2-0 la pauză.

În derby-ul etapei, Sticla Arieșul Turda a făcut egal cu CS Florești, 2-2, într-un meci arbitrat de divizionarii Feșnic Horațiu, Sabo Gero, Szekely Iulian și observator președintele comisiei de arbitri Cluj, Mircea Ciglenean.

Duminică s-a jucat la Gherla partida Vulturul Mintiu Gherlii – Unirea Tritenii de Jos. Comisia de disciplină a AJF Cluj a hotărât să suspende terenul mintiuanilor pentru o etapă și a aplicat o amendă de 200 de lei după meciul dintre Vulturi și Sporting Apahida, jucat pe 1 apilie, când doi oameni de ordine au bruscat arbitrii și au adresat injurii.

Meciul de duminică s-a încheiat cu 1-2. Au înscris pentru Vulturi Morar (’44), iar pentru oaspeți Ceclan (’36) și Nemeș (’81).

În clasamentul AJF, pe locul 1 se află Sticla Arieșul Turda, cu 57 de puncte și un meci mai puțin jucat, urmată de CS Florești cu 53 de puncte și Atletic Olimpia Gherla cu 46 de puncte.

Liga IV – Rezultatele etapei XXII

  • F.C. SOMEȘUL Gilău – A.S. C.F.R. Dej 3 – 0
  • A.C.S. VULTURUL Mintiu-Gherlii – A.C.S. UNIREA Tritenii de Jos 1 – 2
  • A.C.S. ARIEȘUL Mihai Viteazu – A.C.S. SPORTING Apahida 3 – 1
  • A.S. UNIREA Iclod – A.S. F.C. UNIVERSITATEA 2 Cluj 1 – 3
  • A.C.S. STICLĂ ARIEȘUL Turda – C.S. Florești 2 – 2
  • A.C.S. C.S.M. Câmpia-Turzii – A.S. VIITORUL Feleacu 4 – 1
  • A.C.S. ARMENOPOLIS Gherla – A.S. VIILE Dejului 4 – 5
sus(4)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns