taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal minge

Armenopolis Gherla începe returul campionatului de fotbal cu o victorie. A înfrânt CFR Dej cu 3-1

Duminică s-a jucat la Dej primul meci din retur pentru echipa de fotbal Armenopolis Gherla, care a întâlnit ocupanta ultimului loc în clasamentul AJF, CFR Dej.

Partida s-a jucat de la ora 15, în condiţii de vreme foarte bună, cu 19 grade în aer, dar pe un teren foarte prost. Meciul a fost la discreţia oaspeţilor, care au înscris trei goluri în prima repriză, prin Bocoş, dintr-o foarfeca de senzaţie, în minutul 25, Marian Ionuţ (35′) şi Daniel Moldovan (42′).

Singura ocazie a CFR a venit în repriza a doua, un penalty, transformat cu succes.

Armenopolis a ratat multe ocazii uriaşe, la care s-au adăugat trei lovituri în bară.

La echipa din Gherla au debutat duminică doi jucători noi. Este vorba despre fostul căpitan al echipei de liga a III-a CS Iernut, Ştefan Popa (28 de ani) şi Vlad Vlădean (24 de ani), transferat de la CS Floreşti.

De remarcat şi trei absente de la meci, Radu Danciu, Cosmin Crăciun şi Gigi Vînau, implicaţi în competiţii cu juniorii pe care îi antrenează.

Echipa de start pentru Armenopolis Gherla: Morar Cătălin, Sîmboan Paul, Sîmboan Andrei, Moldovan Daniel, Marian Ionuţ, Tînc Rareş, Popa Ştefan, Stan David, Roman Emanuel, Bocoş Iuliut, Vlădean Vlad.

„Suntem mulţumiţi de jocul avut azi şi de rezultat şi sperăm, că şi până acum, la o clasare cât mai bună la final”, a declarat antrenorul Vedean. Din retur, jucătorii de la Armenopolis sunt antrenaţi de Cristian Vedean, după ce Lucian Roman a preluat echipa Vulturul Mintiu Gherlii.

Meciul juniorilor s-a desfăşurat tot duminică, de la ora 13 şi s-a încheiat cu 4-1. Echipa juniorilor este antrenată începând din iarnă de Cristian Vedean şi Bocoş Iuliuţ.

În etapa a XVII-a, Armenopolis Gherla întâlneşte la sfârşitul săptămânii Someşul Gilău.

sus(12)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns