hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

Armenopolis Gherla a învins Unirea Triteni şi incheie campionatul de fotbal pe locul 5

Pe soare puternic, cu 26 de grade la umbră, s-a jucat sâmbătă de la amiază ultimul meci din campionatul ligii a IV-a pentru echipa Armenopolis Gherla.

Oaspeţii au fost Unirea Tritenii de Jos, echipă care în meciul tur a învins Armenopolis cu 4-3.

Scorul a fost deschis de gazde prin Morar, în minutul 35. În repriza a două, Precup face două figuri frumoase (minutele 70 şi 80), aducând victoria cu 3-0 pentru Armenopolis.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherla„A fost un meci pe care pot să spun că l-am dominat”, a declarat antrenorul Cristi Vedean. „Un meci în care am aliniat mulţi copii, iar victoria a fost cu atât mai valoroasă cu cât a fost obţinută cu mulţi jucători născuţi în anul 2000″.

Echipa de start: Morar, Sîmboan A, Sîmboan P, Tînc, Moldovan, Morar Raul, Bocoş, Marian, Corovei, Precup, Divricean; rezerve: Apahidean, Fechete, Cadar, Mureşan Florin.

Finalul de campionat al ligii a IV-a găseşte echipa Armenopolis Gherla pe locul 5. „Suntem mulţumiţi de punctele pe care le-am adunat pe teren. Ne înscriem din nou în liga a IV-a în campionatul următor„, a mai declarat antrenorul Vedean. „Vom încerca să facem un mix de echipa formată din câţiva tineri pe care vrem să-i ridicăm de la juniori, care vor juca alături de jucătorii cu experienţă. În cele două luni avem timp să ne orientăm care vor fi jucătorii.”

sus(9)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns