taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
armenopolis gherla ariesul mihai viteazu fotbal cluj

Armenopolis Gherla a câştigat meciul cu Arieşul Mihai Viteazu. Arieşul a făcut contestaţie

Meciul etapei 26 a campionatului de fotbal al ligii a IV-a a adus o victorie pentru echipa Armenopolis Gherla. Partida s-a jucat joi, 11 mai, de la ora 17 pe baza sportivă „Arieşul” din Mihai Viteazu.

Precup a deschis scorul pentru Armenopolis. A urmat egalarea, iar până la pauză Bocoş a restabilit avantajul. În repriza secundă, Arieşul a înscris din nou, aducând din nou egalitatea pe tabela de marcaj. Un penalty este apoi transformat de gazde, urmat de golul lui Marian Ionuţ. Acelaşi Bocoş a reuşit să trimită balonul în poartă adversă, stabilind scorul final al jocului şi victoria pentru oaspeţi, cu 3-4.

În pauza meciului, Arieşul a făcut o contestaţie, reclamând faptul că Armenopolis a introdus pe teren un junior care a intrat pe teren şi într-un meci anterior. Conform regulamentului AJF, „jucătorii juniori, cu excepţia portarului, pot participa la două partide oficiale consecutive numai dacă între ele există un interval de minim 36 de ore.”

Antrenorul Cristian Vedean a declarat că reacţia neaşteptată a Arieşului ar putea fi că urmare a faptului că echipa din Mihai Viteazu era în dezavantaj la pauză. „Miercuri a fost meci de juniori, a fost etapă intermediară şi mulţi dintre jucători lucrează. S-a căzut de comun acord cu conducerea clubului din Mihai Viteazu să putem folosi şi juniori la acest meci, chiar dacă nu sunt 36 de ore între meciurile în care au jucat. A fost informat şi AJF despre acest lucru şi au spus că nu este nicio problema, dacă aşa s-au înţeles cluburile. Nu am crezut că vor face contestaţie, cu atât mai mult cu cât Arieşul a venit cu propunerea. Din păcate, n-au fost fairplay, când s-au văzut conduşi. Este o chestiune de înţelegere şi respect, pe care ei nu au respectat-o. Eu nu consider că am făcut o ilegalitate.

Situaţia urmează să fie discutată în şedinţa la sediul AJF săptămâna viitoare.

În ce priveşte meciul de joi, Vedean spune că jocul a fost disputat, iar victoria meritată. „Suntem mulţumiţi de evoluţia pe care am avut-o. Am câştigat meciul, iar golurile le-am luat pe greşeli. Obiectivul nostru este să promovăm cât mai mulţi juniori la ultimele etape, tocmai pentru a pregăti echipa pentru sezonul viitor al ligii a IV-a. Vrem o echipă în care pe lângă jucători cu experienţă să introducem câţiva juniori ca titulari. Dacă asta înseamnă ilegalitate, să promovezi copii de 15-16 ani, având acordul echipei adverse şi a AJF, pot să ne ia toate cele 9 puncte puse în joc până la finalul campionatului, nu ne mai interesează.”

Echipa de start: Tala, Sîmboan P, Tinc, Marian, Moldovan, Crăciun, Stan, Roman, Bocoş, Precup, Tintesan; rezerve intrate pe teren: Codorean, Fechete, Apahidean.

In meciul din tur, jucat pe 30 octombrie 2016 la Cluj, Armenopolis a câştigat cu 6-2.

În etapa următoare, Armenopolis Gherla joacă cu Vulturul Mintiu Gherlii.

foto: arhiva (cjsport.ro)

sus(7)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

 1. ***.Exista un regulament care trebuie respectat de toate echipele și nu merge pe înțelegeri.Dumneavoastră ne luați de prosti cu poveștile acestea..În legătură cu promovarea juniorilor , dumneavoastră ii promovați numai când nu va vin jucătorii din CLUJ.(probabil sau terminat banii de aceea promovați juniorii).Aveți doua jocuri în care va- ți bătut joc de echipele participante și de acest campionat.Sunteți singura echipa din campionat care se ocupa cu asemenea lucruri.*** În locul dumneavoastră as tăcea din gura și nu as mai ieși cu declarații de genul acesta.
  Sa nu mai vorbim de cum arata stadionul în ultimii 4 ani de când dumneavoastră va ocupați de echipa de fotbal și a-ți luat bani ( multi bani ,foarte multi bani)și nu ați reușit să întrețineți terenu.A trebuit sa apară echipa nimănui sa înceapă sa arate cat de cat baza sportiva.
  P.S.Sper sa acceptați aceste critici si sa realizați ca sunt numai adevăruri.

  sus(24)sus(13)
  • De parca ca atunci se ocupa Barbos cu gasca lui de echipa,era extraordinara baza sportiva.Era chiar mai rau.Ba mai mult sa nu vorbim de bani furati ca pe vremea mustaciosului si fostei administratii s-au "cheltuit" o gramada de bani pe renovari si lucrari la stadion executate doar pe foaie,banii ajungand cine stie unde.Sper ca dvs. dl. stelian,sper ca acceptati ca acestea sunt doar adevaruri si acele vremuri din pacate pentru dvs. nu se vor mai intoarce niciodata.

   sus(18)sus(22)

Lasă un răspuns