taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
fotbal atletic olimpia gherla ariesul sticla turda

Arieşul Sticla Turda şi-a găsit naşul la Gherla. Victorie pentru Atletic Olimpia – VIDEO

Neinvinsa in actualul campionat de fotbal, echipa Ariesul Sticla Turda a plecat de la Gherla cu capul jos, dupa ce a pierdut cu 2-0 meciul cu Atletic Olimpia Gherla. Partida s-a jucat de la ora 15 pe stadionul „Olimpia”, iar cele doua goluri au fost marcate de Bondor (min. 70) si Alex Rus (min. 88).

Cândva meci în cadrul ligii a III-a (dar, ce meciuri disputate în faţa unor tribune arhipline atât la Gherla, cât şi la Turda!), partida de sâmbătă după amiază dintre Atletic Olimpia Gherla şi Sticla Arieşul Turda a atras spectatorii, iar importanţa întâlnirii a fost „resimţită” şi prin delegarea de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Cluj a unei brigăzi de arbitri de liga a II-a, în frunte cu centralul Rareş Moca, asistenţii fiind Câmpean Ionuţ şi Marius Bălan, ultimul din Dej. Observatorul jocului a fost chiar preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Vasile Marc, care a fost mulţumit de calitatea prestaţiei celor două formaţii cu pretenţii să ţină pasul cu „Alb Negrii” în lupta pentru promovarea în liga a III-a.

Gazdele nu au avut deloc o misiune uşoară în faţa unei echipe robuste, în care au evoluat şi câţiva „veterani” în frunte cu experimentatul mijlocaş Alin Toth, un fotbalist care a activat ani de-a rândul în eşalonul trei al fotbalului nostru.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaCei de pe Arieş au rezistat cu brio atacurilor în valuri ale jucătorilor gherleni, dar odată cu scurgerea minutelor, superioritatea în joc a elevilor trioului Laur Aştilean-Kilin Csaba-Felfalusi Alexandru a ieşit în evidenţă, „olimpicii” înscriind în ultimele 20 de minute două goluri, prin incisivul Ovidiu Daniel Bondor, cel mai bun om de pe teren si  Alex Rus, care a pus cireaşa pe tort.

Oricum, Olimpia a meritat pe deplin victoria, dar să nu uităm că un meci de fotbal durează 90 de minute şi la primăvară vine la Gherla liderul clasamentului ligii a IV-a, U Cluj.

Important e că Atletic Olimpia Gherla termină turul campionatului pe un loc fruntaş, în plasa studenţilor clujeni şi că nu renunţă la luptă.

La întâlnirea cu Sticla Arieşul Turda suporterii gherleni au spus prezent, asa cum se intampla de la prima etapa. De remarcat din nou galeria „Comando Oli”, care pe toată durata jocului a cântat şi i-a susţinut sportiv pe favoriţi. Asta înseamnă că la Gherla şi pe această linie revin vechile tradiţii fotbalistice.

Szekely Csaba

video: cele doua goluri ale meciului

sus(27)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Felicitari echipei Olimpia. Multi credeau si chiar au pariat impotriva gherlenilor, dar uite cum echipa noastra a demonstrat ca pot sa aibe un joc frumos pe teren. Nu o sa-mi pierd niciodata increderea in Olimpia pentru ca avem jucatori ce pun suflet si dau tot ce e mai bun pe teren. Inca o data FELICITARI !!!

    sus(25)sus(5)

Lasă un răspuns