taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
politie noapte

Arestat după ce l-a lăsat pe un tânăr fără telefonul mobil de 5000 de lei, prin violență

Polițiștii clujeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 4 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Poliției municipiului Gherla, au pus în aplicare un mandat de aducere pe raza municipiului Gherla.

Astfel, a fost depistat și reținut un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Gherla, bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 1 octombrie, în jurul orei 03:30, cel în cauză ar fi deposedat în Piața Unirii din Cluj-Napoca un tânăr de telefonul mobil, asigurându-și scăparea prin întrebuințarea de violențe.

Persoana vătămată, un tânăr de 26 de ani, din comuna Jucu, a reclamat un prejudiciu de circa 5.000 de lei.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în urma deciziei magistraților, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

sus(8)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns